مراحل تاسيس فست فود

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

جمعه ۲۵ اسفند ۰۲

مراحل تاسيس فست فود

فست فودي ها امروزه خوش ميدرخشند و از هر گروه سني طرفدار جذب كرده اند.اما اگر قصد داريد يك فست فودي راه اندازي كنيد بايد بالا و پايين ها و دشواري هاي اين كار را بلد باشيد زيرا كار ساده اي نيست .كيفيت غذا،محل فست فودي شما،تزيينات غذا و حتي رفتار فروشنده در كار شما تاثير گزار است و ميتواند عامل هاي مهمي براي جذب مشتري باشد.

پاتيل سرخ كردني 

بيشتر غذاهاي فست فودي سرخ كردني هستند پس شما نيازمند يك پاتيل سرخ كردني هستيد.اين دستگاه را با مقداري زيادي از روغن پر كنيد و بارها تا زماني كه روغن شما سلامت است ميتوانيد غذا را سرخ كنيد.البته اين دستگاه در حجم و اندازه هاي مختلفي ساخته شده است و در حجم هاي پايين به طبع روغن كمتري مصرف ميكند.

راه اندازي فست فود

فست فود ها متشكل از غذاهايي لذيذ و همه پسند است كه به راحتي و در زمان كمتري آماده سرو كردن مي شود.بنابراين راه اندازي فست فود ميتواند شغل خوبي باشد البته اگر شما مهارت لازم براي طبخ چنين غذاهايي را داشته باشيد. چيزي كه در رستوران هاي فست فودي حائز اهميت است كيفيت و نظافت رستوران شما و تزيينات غذا است .همچنين شما بايد از راهي خلاقانه و تك براي تبليغ كار خود نيز بهره بگيريد.

بشقاب پيتزا

پيتزا از محبوب ترين ومعروف ترين غذاها در فست فودي ها ميباشد كه مشتريان زيادي براي خوردن آن به رستوران مي آيند . ممكن است هر كس تمايل داشته باشد در اندازه هاي مختلفي پيتزا بخورد پس براي اين كار بايد از بشقاب پيتزا استفاده كنيد كه در اندازه هاي مختلفي وجود دارد و شما ميتوانيد خمير پيتزاي خود را متناسب با آن اندازه بگيريد.

آبسردكن استيل دو شير

آبسردكن استيل دو شير در هر جايي قابل نصب ميباشد و توانايي ارايه آب بسيار خنك را در گرم ترين فصل سال نيز دارد .اين دستگاه جاي نسبتا كمي را اشغال ميكند

منبع: تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكار استيل

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.