راه اندازي شيريني پزي و قنادي يكي از مشاغل پر طرفدار در بين مردم محسوب مي شود مصرف شيريني در انواع مختلف براي مراسم مانند مجالس عزا و عروسي استفاده مي شود براي همين امروزه تعداد بسيار زيادي از شيريني پزي ها با پخت انواع كيك و شيريني هاي متنوع در خدمت مردم هستند. براي راه اندازي كافه قنادي ابتدا بايد تجهيزات و ولوازم مورد نياز براي تاسيس آن فراهم شود، در ادامه ي مطلب به برخي از اين تجهيزات و لوازم قنادي براي راه اندازي شيريني پزي خواهيم پرداخت.
اين وسيله يكي از اساسي ترين لوازم براي تاسيس يك شيريني پزي مجلل مي باشد به عبارت ديگر براي درست كردن خمير انواع شيريني و كيك مي توان از خمير گير 40 كيلويي استفاده كرد اين خمير گير با عمق زيادي كه دارد مي تواند به اندازه ي 40 كيلو خمير را به طور كامل ورز داده و آماده ي پخت كند بر روي اين وسيله چند دكمه قرار دارد كه مي تواند با دورهاي مختلف خمير را ورز دهد از اين دستگاه با نام هاي ميكسر يا همزن صنعتي در تهيه ي خمير نان و ورز دادن گوشت در تهيه ي غذا و رستوران ها استفاده مي شود.
ميز كار قنادي
اين ميز از جنس استيل بوده و ضد زنگ مي باشد از اين ميز مي توان در قنادي ها و شيريني پزي ها استفاده كرد، اين ميز در انواع گوناگون و به صورت يك و چند طبقه در بازار به فروش مي رسد. از اين ميز در شيريني پزي ها براي آماده سازي اوليه ي مواد شيريني و كيك و يا برش زدن آن استفاده مي شود لازم به ذكر است ميز كار قنادي كاملا بهداشتي بوده و به دليل استيل بودن آن كار بر روي آن بسيار ساده مي باشد.
منبع: تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكار استيل
- ۱۴۷ بازديد
- ۰ نظر