ابزارآلات آشپزخانه ي حرفه اي

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

جمعه ۲۵ اسفند ۰۲

ابزارآلات آشپزخانه ي حرفه اي

در مشاغل رستوران داري علاوه بر حرفه اي بودن و سابقه ي آشپز عواملي ديگري نيز وجود دارد كه در كيفيت و طعم غذا تاثير گذار است.از اين عامل ميتوان وسايل كمكي در آشپزخانه را نام برد.در هر نوع از رستوران ها يا تهيه غذاها يك سري وسايل نياز است كه كيفيت و كارايي اين ابزار بر روي طعم غذاي شما تاثير ميگذارد.پس در انتخاب آن ها بايد دقيق بود.

اجاق گريل 

برگر ها در منوي رستوران ها توجه زيادي را به خود جلب مي كنند .چيزي كه اين غذا داراي اهميت است،ميزان پخت گوشت و طعم آن است كه عامل اول وابسته به يك اجاق گريل است.اجاق گريل مخصوص گريل كردن انواع گوشت ها مانند مرغ يا گوشت قرمز در سبك هاي مختلف است.اين كار روي يك صفحه فلزي انجام مي شود كه گوشت به آن نمي چسبد و شكل خود را حفظ ميكند.

راه اندازي سفره خانه سنتي

راه اندازي سفره خانه سنتي نوعي ديگر از راه اندازي انواع رستوران ها مي باشد.غذاها كه يك فرمول واحد دارند و اگر به خوبي طبخ شوند مشتريان خود را دارند.چيزي كه مهم است چيدمان يك سفره خانه سنتي است.شما ميتوانيد از همين نام كلي ايده بگيريد .براي مثال ميتوانيد موسيقي هاي زنده و اصيل ايراني را پخش كنيد و از ظروف قديمي براي سرو غذا استفاده كنيد.

دستگاه سوخاري

مرغ سوخاري يا به طور كل هر نوع گوشت سوخاري شده طعمي لذيذ و دلچسب دارد پس  اگر يك فست فود داريد آن را در منوي خود قرار دهيد .دستگاه سوخاري وسيله ي طبخ اين غذا است.اين دستگاه مرغ يا هر گوشت ديگر كه شما در نظر داريد را سوخاري يا سرخ ميكند.وآن حالت سوخاري بودن را به غذا ميدهد.

اجاق برقي

همان طور كه از نامش پيدا است اجاق برقي نوعي از اجاق ها است كه به جاي گاز با برق كار ميكند.و در شيوه ي پختن هيچ كم وكاستي از اجاق هاي گازي ندارد.اين اجاق ها در تعداد شعله هاي مختلف ساخته و روانه بازار شده است.

منبع: تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكار استيل

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.