معرفي مهم ترين تجهيزات آشپزخانه صنعتي و يكي از مهم ترين آن ها براي رستوران، كبابي، فست فود و… يكي از تجهيزات ضروري است كه براي چرخ كردن گوشت بايد تهيه شود، قطعا اولين وسيله براي تهيه ي يك كباب خوشمزه خريداري چرخ گوشت صنعتي مي باشد. اين دستگاه در انواع و مدل هاي مختلف توليد و عرضه مي شود.
معرفي مهم ترين تجهيزات آشپزخانه صنعتي
يكي ديگر از تجهيزات اساسي و مهم در آشپزخانه هاي صنعتي كه از آن به جهت سرخ كردن انواع مواد غذايي در فست فود استفاده ميشود سرخ كن هاي صنعتي هستند.
خلال كن و اسلايسر ميوه و صيفي جات
از ديگر تجهيزات اساسي براي راه اندازي يك آشپزخانه صنعتي يا پوست كن مي باشد. آماده سازي خلال سيب زميني، پياز و انواع سبزيجات در حجم بالا و به صورت يكدست و هم اندازه نياز به خريداري دستگاه مناسبي داشته كه ميتوانيد با خريد خلال كن به سرعت انواع ميوه و صيفي جات را خلال كنيد.
همانطور كه ميدانيد آبميوه گيري هاي صنعتي در انواع و با ظرفيت هاي مختلفي در بازار موجود هستند از اين دستگاه ميتوان در مغازه هاي آبميوه فروشي براي تهيه ي آب انواع ميوه از جمله سيب، هويج، كرفس و… استفاده كرد.
آبميوه گيري يا آبليمو گيري هاي صنعتي در مقايسه با انواع ابليمو گيري دستي يا برقي ابعاد بزرگتري داشته و قادر است حجم بالايي از ميوه ها را در سريع ترين زمان آبگيري نمايد. علاوه بر اين آبميوه گيري هاي صنعتي داراي دو مجراي جداگانه جهت خروج تفاله ها و آب خالص ميوه ها مي باشند.
از اصلي ترين فاكتورهايي كه سبب تفاوت كبابپز و باربيكيو ميشود قيمت آن ها مي باشد، در حقيقت روند و اصول كار هر دو وسيله شبيه به هم بوده و هر دو قادر به طبخ انواع كباب هاي خوشمزه ميباشند اما معمولا كباب پزها شكل سنتي تري داشته و در كبابي ها، جگركي ها و رستوران ها از آن استفاده مي شود.
باربيكيوهاي ذغالي و گازي امكانات بيشتري داشته و مدرن تر ميباشند به عنوان مثال باربيكيو ها داراي شعله، ميز كار و كابينت هستند.
از جمله مزاياي دستگاه خلالكن صنعتي ميتوان به موارد ذيل اشاره كرد.
- ايمني بالا: دستگاه هاي خلال كن صنعتي بر خلاف نوع دستي امنيت بالاتري دارند.
- ظرفيت بالا: با كمك خلال كن صنعتي مي توانيد حجم زيادي از خوراكي ها را بدون نياز به نيروي دست به سادگي و با اندازه هاي مساوي آماده كنيد.
- خرد و خلال كردن: با كمك اين دستگاه ها كه با نام دستگاه خلال كن و خردكن نيز شناخته مي شود. ميتوانيد انواع صيفي جات را به شكل هاي مختلف برش بزنيد.
در حقيقت با استفاده از تاپينگ فست فود آشپز قادر است تمامي مواد اوليه را تفكيك كرده و در ظروفي جداگانه با نام لگن تاپينگ يا بن ماري كه به صورت درب دار است نگه داري نمايد. ما پيش تر در مقاله اي با “ در خصوص كاربرد و انواع تاپينگ هاي پيتزا و ساندويچ مطالبي را ارائه داده ايم.
- ۱۲ بازديد
- ۰ نظر