آرشیو مرداد ماه 1401

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

چهارشنبه ۱۶ اسفند ۰۲

انواع اسلايسرهاي صنعتي

بهتر است قبل از بررسي انواع تيغه و پنجره چرخ گوشت صنعتي به پاسخ اين سوال بپردازيم، به طور كلي چرخ گوشت به عنوان يكي از مي باشد. از چرخ گوشت صنعتي براي قصابي ، هتل ، رستوران ، كبابي ، بيمارستان ، كترينگ، تهيه غذا، كارخانه هاي فروش غذا هاي آماده، فروشگاه هاي مواد پروتئيني، كارخانه هاي توليد سوسيس و كالباس و… استفاده مي شود.

چرخ گوشت هاي صنعتي برخلاف نوع خانگي قادر به چرخ كردن حجم بالايي از گوشت با تكه هاي بزرگ يا به صورت يخ زده در كوتاه ترين زمان هستند.

انواع تيغه و پنجره چرخ گوشت صنعتي

چرخ گوشت هاي صنعتي را ميتوان در مدل هاي چرخ گوشت صنعتي روميزي، مبله، چرخ گوشت صنعتي تسمه اي و  قرار داد براي آشنايي با انواع چرخ گوشت صنعتي با قيمت آن و ويژگي هاي هر يك ميتوانيد به صفحه چرخ گوشت صنعتي مراجعه نماييد.

انواع كباب پز صنعتي

از جمله اصلي ترين انواع كباب پز رستوراني مي توان به موارد ذيل اشاره كرد:

  • كباب پز صنعتي گازي
  • كباب پز صنعتي ذغالي
  • كبابپز صنعتي ايستاده
  • كباب پز صنعتي تابشي

انواع دستگاه فر پيتزا

هر كدام از انواع فر پيتزا پزي داراي درجه ي تنظيم حرارت جهت پخت مي باشند به همين دليل پيتزاي آماده شده در فر كاملا يكنواخت پخته خواهد شد. از جمله انواع فر براي پخت پيتزا عبارت است از:

  • فر پيتزا ريلي
  • فر پيتزا صندوقي
  • فر پيتزا تنوري
  • فر پيتزا كانوكشن 

 

راهنماي خريد انواع فر پيتزا

يكي از پركاربردترين انواع فر پيتزا، فر ريلي مي باشد كه در انواع رستوران، فستفود، كافي شاپ جهت پخت انواع پيتزا، لازانيا و… استفاده مي شود. فر پيتزا ريلي با عنوان فر تونلي نيز شناخته مي شود.

فر پيتزا ريلي در ابعاد مختلف و در ۲ مدل موتور پايين و موتور بغل توليد و عرضه مي شود. اين فر پيتزا قابليت پخت حداقل ۱۰۰ عدد پيتزا در مدت ۵ تا ۷ دقيقه را دارد. فر پيتزا ريلي را به صورت يك يا دو رديف مي سازند. همچنين جنس اين فر ريلي از استيل ضد زنگ مي باشد. براي استعلام قيمت فر پيتزا ريلي ميتوانيد با مجموعه ي ابتكار استيل در تماس باشيد.

نحوه استفاده از اسلايسر

ابتدا بهتر است به اين سوال كه اسلايس يعني چه ؟ پاسخ دهيم، به طور كلي اسلايس (slice) به معناي برش و خرد كردن بوده و دستگاه اسلايسر به وسيله اي گفته مي شود كه قادر به برش زدن يا خرد كردن خوراكي هاي مختلف است.

دستگاه اسلايسر در ۲ مدل دستي و برقي توليد و عرضه مي شود. با استفاده از دستگاه اسلايسر دستي ميتوانيد انواع ميوه و صيفي جاتي مانند سيب زميني، پياز، گوجه، خيار، هويچ، فلفل دلمه اي، سيب، به و… را به اندازه هاي يكسان برش بزنيد.

 

 

انواع باربيكيو

يكي از اصلي ترين تجهيزات آشپزخانه صنعتي كه مي توان آن را در گروه  نيز قرار دارد سرخ كن صنعتي مي باشد. قطعا براي سرخ كردن انواع مواد غذايي در حجم زياد و با بالاترين سرعت در محيط هايي مانند رستوران، فست فود، كافي شاپ، فودكورت، اغذيه فروشي و… نياز به دستگاهي به نام سرخ كن صنعتي مي باشد.

در سرخ كن چه چيزهايي ميشه درست كرد؟

انواع سرخ كن هاي صنعتي در دسته هاي سرخ كن هاي روميزي، كابين دار ساده، كابين دار با سيستم روغن و پمپ، سرخ كن با سيستم فيلتر و پمپ روغن قرار مي گيرد.

گردو پوست كن خانگي

پوست كن هاي گردو در ۲ مدل دستي و برقي توليد و عرضه مي شوند. براي استفاده از دستگاه گردو پوست كن دستي خانگي، گردو يا بادام را در داخل دستگاه قرار داده و با وارد كردن فشار، پوست آن را شكسته تا مغز گردو جدا شود. گردو پوست كن خانگي برقي به دليل داشتن ظرفيت پايين مناسب محيط هاي كوچك و مصارف خانگي بوده و با نيروي برق و بدون نياز به نيروي انساني مي توان مغز گردو را از پوست آن جدا كرد.

دستگاه گردو پوست كن چگونه كار مي كند؟

پوست كن هاي گردو در ۲ مدل دستي و برقي توليد و عرضه مي شوند. براي استفاده از دستگاه گردو پوست كن دستي خانگي، گردو يا بادام را در داخل دستگاه قرار داده و با وارد كردن فشار، پوست آن را شكسته تا مغز گردو جدا شود. گردو پوست كن خانگي برقي به دليل داشتن ظرفيت پايين مناسب محيط هاي كوچك و مصارف خانگي بوده و با نيروي برق و بدون نياز به نيروي انساني مي توان مغز گردو را از پوست آن جدا كرد.

انواع باربيكيو

به دليل اينكه سوخت اين نوع از باربيكيو ها از گاز مايع يا گاز شهري تامين مي شود از باربيكيو گازي براي تراس خانه هاي آپارتماني، حياط و پشت بام استفاده مي شود. انواع باربيكيو گازي در مدل هاي استيل، چدن و آجر توليد و عرضه مي شود. با كمك باربيكيو گازي ميتوانيد ميزان شعله را در طي پخت با استفاده از دستگيره هاي كنترل حرارت كم يا زياد نماييد.

نحوه صحيح آبليمو گيري

آبليمو به عنوان بهترين چاشني سالاد و غذا شناخته مي شود. علاوه بر اين آب ليمو خواص بسيار فراواني داشته و براي سلامتي مفيد مي باشد به خصوص اگر آبليمو به صورت طبيعي استفاده شود. گرفتن آب ليمو به صورت طبيعي و بدون افزودني نياز به دستگاه آبليموگيري خواهد داشت.

دستگاه آبليموگيري در انواع مختلفي به بازار عرضه مي شود. از دستگاه آبليمو گيري دستي براي آبگيري حجم كمي از ليمو استفاده مي شود، اما چنانچه قصد آبگيري حجم بالايي از ليمو را در سريع ترين زمان بدون دخالت دست و به صورت كاملا بهداشتي داريد بايد صنعتي بدين منظور استفاده نماييد.

 

 

 

دستگاه كباب زن رستوراني

از دستگاه خمير گير به منظور ورز دادن و مخلوط كردن خمير انواع نان و كيك استفاده مي شود. علاوه بر اين براي مخلوط كردن گوشت يا تهيه ي خامه نيز ميتوان از دستگاه خميرگير استفاده كرد.

انواع دستگاه خمير گير

اگر به دنبال خريد بهترين مارك خمير گير خانگي يا صنعتي هستيد لازم است بدانيد اين دستگاه از يك ديگ يا پاتيل و همزن يا چنگك ساخته شده است. خميرگير ها در انواع مختلف خانگي، صنعتي و نيمه صنعتي ساخته و عرضه مي شوند. همچنين ظرفيت اين خميرگير ها بين ۵ تا ۲۴۰ كيلوگرم مي باشد. جنس اين محصول بايد از استيل ضد زنگ و مقاوم در برابر خوردگي باشد. برق مصرفي دستگاه خميرگير به دو صورت تك فاز يا برق صنعتي است.

انواع دستگاه هاي خميرگير به شرح ذيل مي باشند:

  • دستگاه خميرگير صنعتي
  • دستگاه خميرگير خانگي
  • دستگاه خميرگير نانوايي
  • دستگاه خميرگير سياره اي
  • دستگاه خميرگير اسپيرال
  • دستگاه خميرگير ساده

 

مزيت دستگاه كباب زن در رستوران

از جمله مهمترين مزيت هاي استفاده از دستگاه كباب زن (كباب گير، كوبيده زن يا دستگاه كباب زن كوبيده) ميتوان به موارد ذيل اشاره كرد:

  • كاملا بهداشتي
  • جابه جايي ساده
  • عدم دخالت دست
  • بدون نياز به مهارت
  • صرفه جويي در هزينه
  • كباب زني در سريع ترين زمان
  • يكسان و هم اندازه بودن كباب ها

كاربرد دستگاه خلال كن صنعتي

اين دستگاه بر خلاف دستگاه خلال كن خانگي قادر است حجم بسياري از مواد غذايي را در سريع ترين زمان به صورت هم اندازه و يكدست خلال كند. انواع صيفي جات و ميوه ها را مي توان با كمك اين دستگاه و بدون نياز به نيروي انساني ماهر خلال كرد. استفاده از اين دستگاه علاوه بر صرفه جويي در زمان باعث كاهش هزينه ها نيز خواهد شد.

دستگاه خلال كن صنعتي و انواع آن

اين دستگاه در مدل هاي اتوماتيك و نيمه اتوماتيك به فروش مي رسد. با كمك دستگاه خلال كن صنعتي اتوماتيك مي توان بدون دخالت دست فرآيند خلال كردن انواع خوراكي ها را انجام داد.

از جمله اصلي ترين تفاوت هاي دستگاه خلال كن و اسلايسر ميوه نوع برش اين دو دستگاه مي باشد بر خلال كردن داراي تيغه هاي نگيني، چيپسي يا ورقه اي نيز بوده و مي تواند انواع ميوه و صيفي جات را به اشكال مختلف برش بزند.

پخت نان در تنور گلي چگونه است؟

به طور كلي انواع تنور براي نان پختن را مي توان در ۲ مدل گلي و سنگي تقسيم كرد:

تنور گلي

تنورهاي گلي در هر خانه به جهت پخت انواع نان مورد استفاده قرار مي گيرد. اين تنور براي پخت نان بسيار مناسب مي باشد. در زمان هاي گذشته در هر خانه حداقل يك تنور نان در زمين مشاهده مي شد. براي ساخت تنور گلي  در قديم خاك رس را با آب مخلوط كرده و آن را به شكل استوانه اي درآورده تا خشك شود. سپس با حفر گودالي به اندازه ي تنور در داخل زمين، فاصله ي ۲۰ سانتي بين ديواره ي تنور و زمين ايجاد كرده و اين فاصله را توسط شن درشت پر خواهيم كرد.

لازم است حفره اي در كف تنور حفر شود تا بتوان حرارت را از آن جا تنظيم كرد. با قرار دادن چوب در داخل تنور آن را روشن كنيد. بدين گونه پخت نان در تنور سنتي انجام خواهد شد.

تنور سنگي

براي ساخت تنور سنگي بايد زمين را تا ۲۰ سانتي متر گود كرده و سپس ۴ تخته سنگ را به گونه اي قرار دهيد كه وسط آن حفره اي به جهت روشن كردن آتش ساخته شود.