از تجهیزاتی است که آب آشامیدنی را خنک کرده و در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهد، در واقع آبسردکن از جمله تجهیزاتی است که از آن در ادارات، کارخانه ها، مراکز تجاری، بیمارستان ها، درمانگاه ها، فروشگاه ها، مطب پزشکان، مساجد، هیئت، مدرسه و دانشگاه استفاده می شود.
مقایسه آبسردکن مخزن دار و آنی صنعتی
آبسردکن ها انواع مختلفی دارند و اینکه کدام مارک آبسردکن بهتر است یا کدام مدل برای شما مناسب تر است نیاز به شناخت مدل های مختلف و ویژگی های آبسردکن ها دارد. اگر قصد خرید آبسردکن صنعتی را دارید لازم است بدانید ما در مقاله ای با عنوان “مقایسه انواع آبسردکن های صنعتی“ به معرفی انواع آبسرد کن صنعتی و تفاوت آن ها با یکدیگر پرداخته ایم.
از جمله مدل های آبسردکن می توان به مدل های آنی و مخزن دار اشاره کرد که با وجود شباهت هایی که با یکدیگر دارند بین آن ها تفاوت های نیز وجود دارد.
آبسردکن مخزن دار
آبسردکن مخزن دار که با نام شناوردار نیز شناخته می شود، از جمله آبسردکن هایی است که به آب لوله کشی متصل شده و معمولا این دسته از آب سردکن ها دارای یک پمپ حرارتی هستند که به جهت خنک کردن آب از آن استفاده می شود.
همانطور که از نام این آب سرد کن مشخص است دارای یک مخزن بوده و به آب شهری متصل می شود و آب داخل مخزن به سرعت توسط لوله های اواپراتور خنک خواهد شد.
مخزن تعبیه شده در آبسردکن به شیر آب متصل بوده و به صورت خودکار پر خواهد شد بعد از رسیدن آب دستگاه، به حد لازم شناور می تواند از سرریز شدن آب جلوگیری کند در این مدل از آبسردکن ها با کاهش آب داخل مخزن دوباره آبگیری انجام خواهد شد. در واقع با هر بار خروج آب از آبسردکن، آبگیری انجام شده و کمپرسور دوباره روشن می شود تا عمل سرد شدن آب اتفاق بیافتد.
قطعا همه ی شما با مزیت های مهم دستگاه سبزی خرد کن صنعتی آشنایی دارید، اما بهتر است یکبار دیگر تمامی این مزیت های را یکجا بررسی کنیم. امروزه انواع مدل سبزی خرد کن برقی و دستی در بازار موجود است که از آن ها به منظور خرد کردن انواع سبزی استفاده می شود.
بطور کلی خرد کردن سبزی آن هم در حجم زیاد کاری سخت و خسته کننده بوده و به همین دلیل وجود یک سبزی خرد کن میتواند به شما در سرعت بخشیدن به انجام کارها کمک کند، اگر صاحب رستورانی هستید که انواع غذاهای سنتی مانند آش، قرمه سبزی، دلمه، سبزی پلو و… را آماده و به مشتریان ارائه میدهید لازم است بدانید خرید این دستگاه تکمیل کننده ی آشپزخانه ی شما خواهد بود.
انتخاب محل و مکان ساندویچی به نظر شما بستگی دارد در واقع اگر می خواهید غذای خود را در داخل ساندویچی برای مشتریان سرو کنید لازم است فضای بزرگتری داشته باشد اما در صورتیکه قصد دارید ساندویچ های بیرون بر داشته باشید می توانید فضای کوچکتری در نظر بگیرید.
2. یک نام مناسب برای ساندویچی انتخاب کنید
بهتر است نام انتخابی کوتاه و با معنی باشد تا در ذهن مشتریان ثبت شود، علاوه بر این باید یک دکوراسیون شیک و جذاب برای ساندویچی خود در نظر بگیرید.
3. اخذ مجوزها
برای افتتاح ساندویچی باید تمامی مجوزهای لازم را از وزارت بهداشت و دیگر بخش های مربوطه کسب کنید.
4. آماده سازی منوی ساندویچی
منویی متنوع از انواع ساندویچ های سرد، گرم، پیش غذا و … را آماده کنید می توانید انواع ساندویچ، سیب زمینی سرخ شده، قارچ سوخاری، پیاز سوخاری، مرغ بریان، انواع پیتزا و مینی پیتزا، مرغ سوخاری، الویه، رست بیف، فیله مرغ و… به مشتریان ارائه دهید.
5. خرید تجهیزات ساندویچی
همانطور که اشاره شد این بخش یکی از مهمترین مراحل راه اندازی ساندویچی می باشد که باید با توجه به منوی غذایی، برای خرید تجهیزات مربوطه اقدام کنید، اگر آشپزخانه ی کوچکی دارید بهتر است به سراغ تجهیزاتی بروید که فضای کمتری اشغال کرده و چندین کاربرد داشته باشند.
از جمله مهمترین مراحل راه اندازی فلافلی عبارت است از:
- تهیه ی سرمایه ی اولیه به جهت خرید یا اجاره ی مکان مناسب برای راه اندازی فلافلی
- خریداری تجهیزات مورد نیاز برای آماده سازی ساندویچ فلافل (که در ادامه به آن ها پرداخته ایم)
- استخدام پرسنل و آشپز با تجربه
- خریداری مواد اولیه ی تازه و باکیفیت
- تبلیغات و پخش تراکت، معرفی کسب و کار جدید در شبکه های مجازی
هزینه راه اندازی فلافلی
همانطور که می دانید هزینه ی راه اندازی فلافلی به عوامل مختلفی مانند اجاره ی مغازه، تجهیزات داخل مغازه مانند میز و صندلی، صندوق و…،
- ۱۵ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر