آرشیو بهمن ماه 1400

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

یکشنبه ۲۰ اسفند ۰۲

فريزر و آبسردكن صنعتي ارزان

آبسردكن هاي صنعتي بر اساس ظرفيت و ابعاد به انواع مختلفي تقسيم مي شوند، ظرفيت آبسردكن ها به حجم منبع  و شيرهاي دستگاه بستگي دارد، آن دسته از آبسردكن هاي صنعتي كه در محيط هاي پر رفت و آمد استفاده مي شوند بايد داراي منبع تحت فشار باشند تا بتوانند به اندازه ي كافي آب را خنك نگه دارند، مخزن تحت فشار به اين معنا است كه با خارج كردن يك ليوان آب از آبسردكن، به صورت اتوماتيك به همان اندازه آب وارد دستگاه مي شود. و افراد مي توانند هميشه به كمك دستگاه آب خنك مصرف كنند.

آن دسته از آبسردكن هاي صنعتي كه داراي منبع تحت فشار هستند نياز به كمپرسور قدرتمند تري داشته و قطعا قيمت  بالاترين نيز دارند. علاوه بر اين با افزايش تعداد شيرهاي دستگاه منبع آبسردكن نيز بزرگ تر و هزينه ي آن نيز افزايش خواهد داشت.

نكات مهم در زمان خريد آبسردكن

·         جنس بدنه

·         حجم مخزن

·         تعداد شير

·         قدرت كمپرسور

·         دارا بودن مخزن تحت فشار

·         ابعاد دستگاه

·         ظرفيت دستگاه

آبسردكن 4 شير استيل

آبسردكن 4 شير استيل داراي ابعادي به طول 70، عرض 50 و ارتفاع 133 سانتيمتر مي باشد، ظرفيت اين دستگاه 51 ليتر بوده و در ساخت آن از موتور با كيفيت با قدرت ½ ، كندانسور آلومينيومي و فن مسي استفاده شده است.

نماي اين آبسردكن از جنس استيل روكش دار 430 و جنس مخزن آن از استيل ضد زنگ 304 نگير مي باشد.

اين آبسردكن مجهز به يك عدد فلوتر (شناور) ميباشد به همين دليل زماني كه منبع تا يك حدي خالي شود آب دوباره از طريق لوله ها وارد منبع مي شود، اين آبسردكن 4 شير استيل را ميتوان در مكان هاي صنعتي، تعميرگاه ها، مساجد، هيئت ها، سالن هاي ورزشي، مدارس، دانشگاه، بهشت زهرا و… استفاده كرد.

در يك سمت اين آبسردكن پره هاي استيل به همراه هواكش استيل تعبيه شده است چرا كه كندانسور و موتور به دليل كاركرد طولاني مدت داغ شده و ميسوزد اين هواكش مانع از داغ شدن و وارد شدن فشار به اين بخش خواهد شد.

فريزر صنعتي چيست؟

فريزرهاي صنعتي براي استفاده در موارد صنعتي توليد مي شوند، اين دستگاه با فريز و منجمد كردن انواع مواد غذايي مانند گوشت، مرغ، ماهي، سبزيجات و… مانع از فاسد شدن آن ها در محيط هاي مختلف مي شود. فريزر صنعتي در ابعاد و اندازه هاي مختلف و به صورت تك درب يا چند درب توليد مي شوند.

از فريزرهاي صنعتي براي نگه داري طولاني مدت مواد غذايي استفاده مي شود، معمولا بسته به نوع مواد خوراكي مي توان درجه ي انجماد فريزر را تنظيم كرد.

انواع فريزر صنعتي

فريزرهاي صنعتي در ابعاد و اندازه هاي مختلفي توليد و عرضه مي شوند. فريزر صنعتي به انواع ذيل تقسيم مي شود:

فريزر صنعتي ايستاده

فريزرهاي صنعتي داراي بيش ترين مقدار ارتفاع بوده و در عرض هاي مختلفي عرضه مي شوند، اين فريزرها به صورت تك درب يا چند درب توليد شده و با فراهم كردن دماي پايين تر از صفر مانع از خراب شدن مواد غذايي خواهند شد.

مراحل راه اندازي آبميوه فروشي

اگر به جوانان شهر نگاه كنيد مطمئنا ميبينيد كه اكثر آنها اوقات بيكاري خود را همراه با دوستانشان در كافي شاپ ها سپري ميكنند در واقع اين روز ها كافي شاپ ها نسخه امروزي قهوه خانه ها به حساب مي آيد و افراد ۲۰ الي ۴۰ ساله به اين مكان ها ميروند. طبق اين تعريف مطمئنا اين فكر به ذهنتان خطور كرده كه راه اندازي كافي شاپ شايد سود خوبي را به همراه داشته باشد. بايد بدانيد كه واقعا اين مسئله صدق مي كند. اگر در نظر داريد كه دست به انجام اين كار بزنيد ادامه اين مقاله ميتواند به شما كمك كند.

مراحل راه اندازي كافي شاپ

·         انتخاب مكان خوب

يكي از مهمترين فاكتوري كه در حين راه اندازي كافي شاپ ميتواند شما را به نتيجه برساند انتخاب مكان خوب مي باشد. پس از انتخاب مكان اهميت به اسم، لوگو و البته ساير المان هاي بصري ميتواند نقش بسيار زيادي داشته باشد.

·         فضاي كافي شاپ را دلنشين كنيد

اين كار ميتواند با پخش موسيقي شروع شود. اغلب توصيه ميشود كه از موسيقي هاي بي كلام استفاده شود اما موسيقي هاي زنده اين روز ها طرفداران بسيار زيادي دارد.

نكاتي براي راه اندازي آبميوه فروشي 

براي اينكه بتوانيد چنين مكاني را راه اندازي كنيد به نكات زير توجه كنيد:

  • يافتن مكاني مناسب و پررفت و آمد خصوصا در نزديكي پارك ها
  • اخذ مجوز هاي لازم از وزارت بهداشت و اداره استاندارد
  • تهيه مواد اوليه باكيفيت
  • تهيه تجهيزات لازم براي راه اندازي
  • براي جذب مشتري به سراغ منو هاي جذاب برويد.
  • بازاريابي مناسب از طريق اينترنت و ارائه پيشنهادات عالي و البته هيجان انگيز براي مشتريان

تفاوت آبميوه گيري دستي با آبميوه گيري صنعتي

همان طور كه ميدانيد آبميوه گيري هاي صنعتي به لحاظ نوع كاربردشان كه در محيط هاي بزرگ استفاده ميشوند نسبت به نوع خانگي از موتور با قدرت بالاتري توليد شده است و ميتوانند مدت زمان بيش تر و حجم بالاتري از ميوه ها را آبگيري كنند به طور كلي بازدهي و ظرفيت نوع صنعتي اين محصول بسيار بالا مي باشد، يكي ديگر از تفاوت هاي مهم  آبميوه گيري دستي با صنعتي در جنس بدنه ميباشد چرا كه بدنه ي اين محصول در نوع صنعتي بسيار مقاوم تر بوده و ميتواند وزن و حجم بالا را تحمل كرده و قوي تر عمل كند، توان و قدرت بالاي آبميوه گيري هاي صنعتي از ديگر تفاوت هاي آن با نوع خانگي مي باشد، علاوه بر اين نوع صنعتي اين دستگاه با توجه به حجم و ظرفيت بالا در مدل هاي متفاوتي بر حسب ظرفيت مخزن در بازار وجود دارد.

يكي از مهم ترين ويژگي آبميوه گيري هاي صنعتي با استفاده از دستگاه هاي آبميوه گيري صنعتي ميتوانيد حجم بالايي از ميوه را در مدت زمان كمتري بدون دخالت نيروي انساني آبگيري كرده و در اختيار مشتريان قرار دهيد.

انواع دستگاه آبميوه گيري صنعتي

دستگاه هاي آبميوه گيري با توجه به نوع ميوه اي كه ميتوانند آبگيري كنند انواع مختلف و عملكرد هاي متفاوتي دارند، البته معمولا از يك دستگاه آبميوه گيري ميتوان براي آبگيري ميوه هاي مشابه نيز استفاده كرد به طور مثال در صورت داشتن دستگاه آب هويج گيري صنعتي ميتوانيد با آن آب سيب و يا كرفس را بگيريد.

معرفي تيغه يدكي دستگاه خلال كن

با كمك اين تيغه ها و اتصال آن بر روي دستگاه هاي خلال كن مختلف ميتوان انواع ميوه و صيفي جات از جمله سيب زميني، پياز، هويج، خيار، فلفل دلمه اي و گوجه فرنگي را با سرعت بالا و با اندازه هاي يكنواخت خلال كرد.

اين تيغه هاي يدكي قابل استفاده در انواع دستگاه هاي خلال كن پدالي، خلال كن دستي، خلال كن پروانه اي، خلال كن ديواري و ۴ پايه ثابت مي باشند، اين تيغه هاي يدكي با شكل هندسي مربع و از تيغه هاي تيز و با كيفيتي از جنس استيل ضد زنگ تشكيل شده است. بدنه ي دور اين تيغه ها از جنس آلومينيوم بوده كه به صورت پانچي در داخل كارخانه و در اثر وارد آوردن فشار به تيغه ها چفت مي شوند.

در دو طرف اين تيغه ها ۲ عدد سوراخ وجود دارد كه به كمك آن ها ميتوان تيغه ها را بر روي دستگاه باز و بست كرد، نكته ي مهم در توليد اين تيغه ها سايز هاي مختلف آن مي باشد شما ميتوانيد تيغه هاي يدكي را در سايز هاي مختلف ۲*۲ ، ۴*۴ ، ۶*۶ ، ۸*۸ ، ۱۰*۱۰ ، ۱۲*۱۲ به دلخواه خود سفارش دهيد.

تجهيزات پخت كباب

فر كباب دونر روميزي در ابعادي به طول ۸۰ ، عرض ۵۰ و ارتفاع ۱۰۰ سانتي متر ساخته شده است، اين وسيله به صورت روميزي بوده و داراي ۱ عدد سيخ ۸۰ سانتي متري است اين سيخ قابليت تحمل ۱۰ تا ۱۵ كيلوگرم گوشت را دارا مي باشد، با روشن كردن دستگاه و چرخش موتور، گوشت بر روي سيخ به صورت دوراني چرخيده و كاملا پخته خواهد شد.

نماي اين فر از جنس استيل بوده و داراي ۲ عدد شعله به ابعاد ۲۲*۱۲٫۵ سانتي متر است كه توسط ۲ عدد شير گاز استاندارد كه به صورت مجزا بر روي دستگاه قرار گرفته، مي توان درجه حرارت شعله هاي سراميكي را به دلخواه كم يا زياد كرد، يك عدد چدني ريخته گري شده ي ضخيم به ابعاد ۵۰*۳۳ نيز در جلوي فر كباب دونر روميزي قرار گرفته است.

از دستگاه كباب تركي تك سيخ روميزي مي توان در رستوران، فست فود، كافي شاپ و به طور كلي فضاهاي كوچك استفاده كرد، علاوه بر اين فر كباب دونر روميزي قابليت اتصال به گاز شهري و يا كپسول را نيز دارد و توسط آرميچر و دكمه ي خاموش و روشني كه بر روي دستگاه تعبيه شده است مي توان به سهولت از اين دستگاه استفاده كرد.

كباب پز هاي تابشي كشويي و سالامندري نوعي از كباب پز هاي بدون دود هستند كه با حرارت غير مستقيم انواع كباب، ماهي، استيك و حتي همبرگر را طبخ مي نمايد. براي استفاده از اين كباب پز كافيست درب كشويي آن را باز كرده و كباب ها را داخل كباب پز قرار دهيد. بعد از بستن درب كشويي، بازتاب حرارت از طريق سراميك هاي موجود در كباب پز از سمت بالا به كباب ها برخورد كرده و باعث پخت آن خواهد شد.

بنابراين بايد توجه داشته باشيد كه حرارت تنها از سمت بالا به كباب برخورد خواهد داشت. براي سهولت كار با اين كباب پز جرقه زن هم روي بدنه آن تعبيه شده كه در صورت تمايل مشتري ميتواند در هر دو طرف دستگاه قرار بگيرد.

دستگاه كباب پز تابشي سالاماندري 8 سيخ

در نوع سالامندري كباب پز تابشي كشويي، با استفاده از جك هاي موجود روي دستگاه كباب ها به شكل پله‌اي به سراميك ها كه منبع تابش حرارت هستند نزديك تر شده و در نتيجه برشته تر خواهند شد؛ كه در صورت نياز امكان حركت معكوس نيز قطعا وجود دارد.

كباب پز تابشي كشويي و سالاماندري به كباب پز بدون دود معروف است. به اين خاطر كه به صورت غير مستقيم به كبابها حرارت مي دهد به همين خاطر برخلاف طبخ كباب به روش سنتي دود و آلودگي زيادي توليد نخواهد كرد. همين نكته اين دستگاه را براي محل هاي بسته آپارتماني مناسب مي كند. اين دسته از كباب پز ها فضاي خيلي كمي را هم به خود اختصاص ميدهند و مصرف گاز نسبتا پاييني هم دارند. براي كار با كباب پز تابشي كشويي فقط بايد درب كشو مانند آن باز كنيد و سيخ هاي كباب آماده شده را در محل مناسب قرار دهيد. در قسمت بالاي سيخ هاي كباب سراميك هايي وجود دارند كه با داغ شدن آنها حرارت به گوشت ها تابيده شده و موجب پخت كامل و  مغز پخت شدن آنها مي شود.

اگر خودتان به تنهايي مشغول آماده سازي كباب ها باشيد حتما برايتان دشوار است كه از كبريت استفاده كنيد. براي رفع اين مشكل روي بدنه كباب پز جرقه زن تعبيه شده كه كار شعله ور كردن كباب پز با استفاده از گاز شهري و كپسولي را انجام مي دهد. در بعضي مدل هاي اين نوع در دو سمت بدنه جرقه زن ديده مي شود.

دستگاه سالاماندر تابشي ۱۲ سيخ يك كباب پز روميزي است كه در رستوران هاي كوچك و حتي منازل ميتواند بسيار پركاربرد باشد. ابعاد دقيق اين دستگاه ۹۵*۴۸*۸۵ سانتي متر است و در طول مدت يك ساعت ۲٫۸ متر مكعب گاز شهري يا كپسولي مصرف مي كند. علت نام گذاري اين مدل به اين دليل است كه همزمان ميتوانيد ۱۲ سيخ را در كباب پز قرار دهيد اما با گذشت مدت زمان يك ساعته ميتوانيد ۲۲۰ سيخ كباب مغز پخت را آماده كنيد. اما توجه داشته باشيد كه طول كباب هايي كه در اين دستگاه قرار مي گيرند بايد تا ۳۵ سانتي متر باشد.

راهنماي خريد تجهيزات راه اندازي رستوران 

نميشود در عرصه رستوران داري وارد شويد و به انواع تجهيزات مورد لزوم خود مجهز نگرديد، امروزه به علت مشغله كاري افراد ترجيح ميدهند سهم بيشتري از وعده هاي غذايي خود را از رستوران ها تهيه كنند، اما در اين ميان مطمئناً گزينه اي را انتخاب خواهند كرد كه كيفيت، سرعت و دقت بيشتري را در تهيه غذا هاي خود منظور ميدارند و به علت گستردگي مراكز طبخ غذا با اولين خريد تصميم ميگيرند كه به آن مركز وفادار بمانند يا آن را براي هميشه ترك كرده و گزينۀ ديگري را جايگزين نمايند، در اين ميان مركزي كه به خريد تجهيزات رستوران خود اهميت بيشتري داده و غذايي مشتري پسند تر تهيه نموده باشد، پيروزي را تا حد زيادي از آن خود خواهد نمود، شايد خريد اين تجهيزات خصوصاً براي افرادي كه در همان بدو شروع كار هستند هزينه هنگفتي به نظر برسد، اما در طول مدت كوتاهي با كسب مشتري پر تعداد و بازگشت سرمايه شان متوجه مي شوند، خريد تجهيزاتي مرغوب و كار آمد در واقع صرف هزينه نيست بلكه يك سرمايه گذاري پر سود و يك آينده نگري و درايت كارساز است.

برند ابتكار استيل سال هاست كه توانسته با تجهيزات بسياري از رستوران ها در سطح كشور براي شكوفايي و بالندگي آنها گام هاي مؤثري بردارد، به كارگيري متخصصان مختلف در زمينه هايي چون ساخت، طراحي، ايده پردازي، تعميرات، مشاوره و…باعث شده مشتريان در پورسه خريد تا راه اندازي رستوران خود احساس نگراني و دغدغه نداشته و در تمامي مراحل كار متخصصان اين مجموعه را مانند دوستان شفيق و همراهاني هميشگي احساس نمايند و در اين صورت نگراني شكست و انتخاب هاي نادرست و صرف هزينه هاي اضافي و ناكارآمد را از خود برهانند، به كارگيري پيشرفته ترين ماشين آلات صنعتي توسط شركت ابتكار استيل در تهيه تجهيزات آشپزخانه باعث شده نتوان براي اين محصولات كوچكترين نقصي را بر شمرد و در ميان انواع مشابه خارجي آن را برتر و يا هم رديف قرار نداد.

معرفي فر ويتريني ايستاده 12 طبقه

همان طور كه اشاره شد از اين فر ميتوان به جهت گرم و تازه نگه داشتن انواع خوراكي ها و قرار دادن آن ها در معرض ديد مشتري استفاده كرد، گرماي مورد نياز براي اين فر ويتريني از ۲ طريق گاز و برق تامين مي شود.

اگر فر ويتريني به وسيله ي برق كار كند در پايين آن يك عدد فن دمنده قرار داده ميشود كه قادر است گرما و باد را سيركوله (گرداندن و گردش حرارت در داخل فر) كرده و هواي داخل گرمخانه را با به گردش در آوردن به صورت يكنواخت در تمامي طبقات فر توزيع كند.

اين فر داراي ۱۲ طبقه بوده و ابعادي به طول ۶۰ ، عرض ۶۰ و ارتفاع ۱۸۰ سانتيمتر را دارد، فر ويتريني به صورت ايستاده و به شكل مكعب مستطيل ساخته شده و به دليل سهولت در جابه جايي داراي ۴ عدد چرخ ميباشد كه ميتوان اين چرخ ها را به صورت قفل دار يا بدون قفل تعبيه كرد.

اين فر داراي يك عدد ترموستات به صورت ولومي است، همچنين اين فر ويتريني داراي يك عدد سنسور تشخيص دما نيز مي باشد.

۴ طرف اين فر داراي شيشه بوده و به همين جهت خوراكي هايي كه در داخل آن قرار مي گيرند در معرض ديد مشتري هستند، همچنين يك طرف اين فر داراي درب لولايي مگنتي ميباشد كه به سادگي باز و بست خواهد شد.

وجود شيشه هاي ضخيم در ۴ طرف دستگاه سبب ميشود كه گرما از آن خارج نشده و مواد غذايي گرم و تازه بمانند، فاصله ي طبقات اين فر ۱۲-۱۳ سانتيمتر ميباشد و به راحتي ميتوان طبقات را به صورت كشويي از جاي خود خارج كرد اين موضوع باعث ميشود كه بتوان با خارج كردن برخي از طبقات فاصله ي آن ها را از يكديگر بيشتر كرد.

منبع: تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكار استيل

نحوه راه اندازي سلف سرويس

اگر بتوانيد مواردي كه در اين قسمت به آن اشاره ميشود را در حين راه اندازي سلف سرويس رعايت كنيد مطمئنا زودتر از آن چيزي كه فكرش را ميكنيد به نتيجه دلخواه دست پيدا خواهيد كرد:

  • مشخص كردن نوع رستوران و غذاي سرو شده
  • تهيه سرمايه مورد نياز براي راه اندازي سلف سرويس
  • تجهيزات مورد نياز
  • استخدام كارمنداني توانا و البته باتجربه
  • در نظر گرفتن هزينه خدمات و نگهداري

آنچه نبايد در راه اندازي سلف سرويس انجام داد

راه اندازي رستوران سلف سرويس با ساير انواع رستوران متفاوت است و توصيه ميشود اين نبايد ها را در راه اندازي رستوران سلف بكار ببريد:

  • نبايد نسبت به فضاي رستوران در حين راه اندازي سلف سرويس بي اهميت باشيد.
  • نبايد در هنگام راه اندازي سلف سرويس اهميت طعم غذا و كيفيت آن را فراموش كنيد. در رستوران سلف سرويس از آنجا كه تمام منو در مقابل چشم مشتري است لازم است تنوع منو بسيار زياد باشد و از انواع سالاد، پيش غذا و دسر در منوي خود استفاده كنيد.

 

انواع ميز سالاد بار 

  • ميز سالاد بار يك طرفه
  • ميز سالاد بار دو طرفه
  • ميز سالاد بار فول سرويس
  • ميز سالاد بار سرد
  • ميز سالاد بار گرم
  • يخچال سالاد بار

انواع گرمخانه غذا صنعتي

گرمخانه هاي صنعتي معمولا به انواع ذيل تقسيم مي شوند:

  • گرمخانه هاي خانگي و صنعتي

گرمخانه هاي غذا در ۲ مدل خانگي و صنعتي توليد مي شوند، گرمخانه هاي صنعتي ظرفيت بالايي داشته و معمولا در محيط هايي با پرسنل بالا يا آشپزخانه هاي صنعتي قابل استفاده هستند، در بسياري از آشپزخانه ها حجم بالايي از غذا توليد شده و تا زمان رساندن آن ها به مشتري غذا ها را داخل گرمخانه قرار ميدهند تا غذا در زمان ارائه به مشتري گرم باشد.

  • گرمكن هاي ايستاده و روميزي

نوع ديگري از تقسيم بندي گرمكن هاي غذا، ايستاده و روميزي بودن آن است. معمولا گرمخانه هاي ايستاده ظرفيت بالاتري دارند. و گرمخانه هاي روميزي به دليل ظرفيت محدودي كه دارند در مكان هايي كه پرسنل كمي دارند استفاده مي شوند.

معرفي ميز كار فريزري

همان طور كه اشاره شد با خريداري اين محصول علاوه بر اين كه مي توان مواد غذايي مختلف را فريز كرد،  از  ميز كار آن نيز به عنوان تخته كار براي خرد و آماده سازي غذا استفاده مي شود، اين محصول با طول ۱۹۰ سانتي متر و عرض ۷۵ تا ۸۰ سانتي متر ساخته مي شود.

در طراحي بخش فريزري اين محصول از ۲ درب استيل مگنت دار استفاده شده است كه علاوه بر سهولت در باز و بست درب هاي دستگاه  باعث مي شود كه سرما در داخل فريزر به خوبي حفظ شود.

نماي اين فريزر از استيل و داخل آن از ورق گالوانيزه مي باشد كه البته به درخواست مشتريان قابل تغيير به استيل نيز مي باشد، اين محصول قابليت اتصال به برق ۲۲۰ ولت شهري را دارد، و در سمت راست آن موتور زير فريزري مرغوب و باكيفيت استفاه شده است كه موتور آن ساخت چين، تايوان يا تايلند مي باشد موتور با كيفيت اين محصول سبب ايجاد سرما و برودت بالا و يخ زدگي مواد اوليه در داخل فريزر خواهد شد.

اين ميز كار را مي توان به صورت چرخ دار يا ثابت توليد كرد كه انتخاب آن نيز بر عهده ي مشتريان مي باشد كه در صورت تمايل به چرخ دار بودن محصول مي توانند مدل چرخ دار را سفارش دهند، علاوه بر اين در ساخت اين ميز كار از كلاف هاي آهن استفاده شده است كه در صورت تمايل و درخواست مشتري قابل تغيير به كلاف استيل نيز مي باشد.

به طوري كلي اين محصول ۲ منظوره بوده و از قسمت فريزر آن مي توان براي نگه داري و منجمد كردن مواد اوليه و از ميز كار آن براي خرد كردن و تخته كار استفاده كرد.

منبع: ابتكار استيل

بهترين يخچال هاي رستوران و كبابي

طول و ارتفاع يخچال 6 درب ايستاده 2 متر مي باشد، ارتفاع اين يخچال با در نظر گرفتن تاج به 2 متر و 20 سانت مي رسد. يخچال ايستاده 6 درب داراي يك تاج طلايي در يك طرف بوده كه نماي آن به سمت مشتري مي باشد. اين يخچال داراي چرخ است به همين دليل جابه جايي آن به سهولت امكان پذير خواهد بود.

در ساخت يخچال ايستاده 6 درب از يك موتور ¾ با كيفيت هايتك استفاده شده است، با وجود يك موتور قدرتمند، رادياتور ها و لوله هاي مسي كه در داخل يخچال تعبيه شده برودت و سرماي مورد نياز براي نگه داري انواع مواد خوراكي فراهم خواهد شد.

طبقات يخچال ايستاده 6 درب از جنس شيشه با ضخامت 10 ميليمتر ميباشد كه مقاومت بسيار بالايي داشته و به همين دليل ميتوان وزن بالايي را بر روي آن ها قرار داد.

يخچال پشت بسته 6 درب

اين يخچال داراي موتور ¾ هايتك قدرتمند مي باشد، طول اين يخچال 195، عرض آن 70 و ارتفاع يخچال 2 متر ميباشد كه با در نظر گرفتن تاج يخچال، ارتفاع آن به 230 سانتيمتر نيز مي رسد. ابعاد درب اين يخچال 56*75 سانتيمتر مي باشد.

يخچال 6 درب مساوي داراي 5 طبقه ي شيشه اي با ضخامت 10 ميليمتر ميباشد كه شيشه ها توسط يك كلاف آهن به يخچال متصل شده اند به همين دليل داراي مقاومت بسيار بالايي بوده و قادر به تحمل وزن زيادي مي باشند. طول طبقات يخچال 185 و عرض آن ها 55 سانتيمتر است.

بر روي اين يخچال  دستگيره هاي پلاستيكي قرمز رنگي تعبيه شده است كه دوام خوبي داشته و به راحتي باز و بست مي شوند، و در صورت معيوب شدن دستگيره ها، به راحتي ميتوان آن ها را تعويض كرد.

در گوشه هاي اين يخچال قاب هايي تعبيه شده است كه با نام قاب بغل شناخته ميشود اين قاب ها محصول فرانسه بوده و از جنس آلومينيوم است كه باعث مي شود نما و زيبايي كار بيش تر شود.

معرفي يخچال دو متري انباري دار

يخچال 2 متري انباري دار ابعادي به طول 195، عرض 70 سانتيمتر دارد، ارتفاع اين يخچال با در نظر گرفتن تاج به 2 متر و 30 سانت و بدون در نظر گرفتن تاج 2 متر مي باشد، در ساخت اين يخچال از موتور ¾ هايتك يا سابكول استفاده شده است، اين يخچال داراي 3 طبقه ي شيشه اي با ضخامت 10 ميليمتر مي باشد.

رادياتور هاي متعددي كه در اين يخچال به كار گرفته شده است برودت و سرماي مورد نياز را تامين خواهد كرد، يك رادياتور 16 لوله 40 سانتي در سمت راست و يك عدد در سمت چپ تعبيه شده است، يك رادياتور 48 لوله با ابعاد 35*33 سانتيمتر در كنار تاج يخچال قرار دارد. در بخش پايين يخچال نيز يك عدد رادياتور 6 لول تك 150 سرماي مورد نياز انباري را فراهم خواهد كرد ميتوان در بخش انباري انواع نوشابه، دوغ، شير و… را قرار داد.

يخچال كبابي

اين يخچال ابعادي به طول 195، عرض 85 و ارتفاع 2 متر دارد كه ارتفاع اين يخچال با در نظر گرفتن تاج آن به 2 متر و 30 سانتيمتر مي رسد. وجود تاج در بالاي اين يخچال و به سمت مشتري سبب جلب توجه و جذب بيش تر مشتري خواهد شد. طبقات اين يخچال از جنس شيشه با ابعاد 50*173 سانتيمتر مي باشد.

درب هاي يخچال كبابي توسط مگنت دوبلي كه تعبيه شده است به راحتي باز و بست شده و به بدنه ي يخچال مي چسبد همين امر باعث ميشود از اتلاف برودت و سرما از داخل يخچال به بيرون جلوگيري شود. ضخامت شيشه هاي قرار داده شده بر روي درب ها 4*4 ميليمتر و فريم آن ها 10 مي باشد.

منبع: كيچن سنتر

انواع اجاق گازهاي صنعتي

يكي از تجهيزات بسيار كاربردي در محيط هاي مختلفي مانند تهيه غذا، رستوران، كافي شاپ، كترينگ، آموزشگاه هاي شيريني پزي و آشپزخانه هاي صنعتي استفاده از اجاق گاز مركب مي باشد، اين اجاق از ۲ شعله تشكيل شده است كه بر روي آن مي توان به سهولت كارهاي مربوط به پخت خورشت، داغ كردن روغن، تهيه ي پياز داغ و… را انجام داد رويه ي اين شعله ها ۳۰*۳۰ مي باشد، علاوه بر اين با كمك يك عدد سنگ چدني گريل روغني به ابعاد ۷۰*۴۰ سانتي متر مي توان انواع همبرگر و ديگر مواد غذايي را بر روي آن گريل و طبخ كرد.

اين اجاق گاز كاربردهاي بسيار زيادي داشته و با خريداري يك محصول مي توانيد بسياري از نيازهاي خود را در رستوران و كترينگ برطرف سازيد علاوه بر اين وجود يك عدد فر دمكن برنج در پايين اين اجاق به شما اين امكان را خواهد داد كه بتوانيد در سريع ترين زمان برنجي با كيفيت بالا آماده كنيد همچنين از اين فر مي توان براي مواردي همچون كته پزي، پخت انواع شيريني و ديزي بهره برد.

اجاق گاز مركب با گريل چدني ابعادي برابر با ۸۰*۹۶ سانتي متر و ارتفاع ۹۰ سانتي متري را دارا بوده و براي ساخت نماي آن از استيل روكش دار و از ورق گالوانيزه براي داخل فر استفاده شده است، و همين امر سبب شده كه نظافت و شست و شوي اين اجاق به سهولت انجام گيرد، در ساخت اين اجاق تركيبي از كلاف آهن سنگين و ضخيم استفاده شده است.

۵ عدد دستگيره ي شير گاز استاندارد به صورت مجزا بر روي اين اجاق گاز قرار گرفته است كه ۲ عدد از آن براي شعله هاي خورشت پزي، ۲ عدد براي گريل روغني و يك عدد نيز مربوط به فر دمكن خواهد بود.

معرفي اجاق گاز مركب 6 شعله با گريل

اين اجاق گاز مركب طولي برابر با ۱۶۰ و عرض ۸۰ سانتي متر را دارا مي باشد، كه در سه طرف آن از شيشه ي نشكن ضخيم استفاده شده است يعني داراي نماي شيشه اي مي باشد، البته لازم به ذكر است اين اجاق داراي هود نبوده و بدون هود استيل ساخته شده است.

امكانات اجاق گاز مركب ۶ شعله با گريل شامل ۲ عدد اجاق بزرگ خورشت پزي به ابعاد ۳۶*۴۲ سانتي متر جهت انجام كليه ي امور پخت و پز، ۱ عدد سنگ چدني گريل روغني به ابعاد ۷۰*۴۰ سانتي متر، ۱ عدد سنگ گريل ذغالي به ابعاد ۶۰*۳۰ سانتي متر براي طبخ انواع همبرگر، استيك، فيله مرغ و ماهي و ۲ عدد بن ماري ½ براي سرخ و آماده سازي انواع فلافل، بندري، هات داگ و سيب زميني مي باشد.

اين محصول قابليت اتصال به گاز شهري يا كپسول را داشته و در صورت نياز مشتري مي توان پايه هاي آن را به صورت چرخ دار و متحرك توليد كرد.

اجاق گاز هيئتي

از اجاق گاز هيئتي ابتكار استيل جهت پخت پلو و خورشت در فضاي باز يا حياط منازل استفاده مي‌ شود. اين اجاق دو عدد شعله به قطر ۳۰ و ۱۴ سانتيمتري دارد كه به وسيله دو عدد شير استاندارد ميتوان اين دو شعله را كنترل كرد. با وجود اين دو سايز شعله، شما امكان مانور بيشتري جهت ابعاد ديگ‌ هاي پلو و خورشت داريد  و ميتوانيد قابلمه‌هايي با سايز مختلفي را براي پخت غذاي نذري انتخاب كنيد. جهت حفظ هر چه بيشتر استحكام اجاق در هنگام استفاده، بدنه آن از پروفيل سنگين آهن ساخته شده است.

مراحل راه اندازي تهيه غذا

براي اينكه بتوانيد در راه اندازي تهيه غذا موفق باشيد و سودي مناسب براي خود فراهم آوريد؛ پيروي از مراحلي است كه در ادامه به آن ميپردازيم:

  • مشخص كردن اهداف

مشخص كردن اهداف به شما كمك ميكند تا راحت تر از هر زمان ديگري به سمت جلو حركت كرده و براي آينده خود برنامه ريزي كنيد. شما بايد مشخص كنيد كه براي چه گروه از جامعه ميخواهيد غذا آماده كنيد؛ سازمان ها، شركت ها، محيط هاي اداري و يا ساير مواردي كه در ذهن داريد. همچنين تهيه غذا هايي متناسب با سليقه افراد ميتواند نقش موثري در رسيدن به نتيجه و البته سود داشته باشد.

منبع: تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكار استيل 

انواع يخچال هاي صنعتي

يخچال صنعتي يا يخچال رستوراني در ابعاد و اندازه هاي مختلفي توليد و عرضه شده و در مصارف مختلف صنعتي مانند آشپزخانه هاي صنعتي، هتل ها، فست فود، رستوران، تهيه غذا، كترينگ، كبابي، سوپر گوشت ها و… به جهت سرد و تازه نگه داشتن مواد خوراكي استفاده مي شود.

يخچال هاي صنعتي نسبت به يخچال هاي خانگي انرژي بالاتري مصرف مي كنند، اين يخچال ها در ظرفيت و ابعاد مختلفي به صورت تك درب يا چند درب توليد مي شوند.

انواع يخچال صنعتي

يخچال هاي صنعتي داراي انواع مختلفي به شرح ذيل مي باشند:

يخچال ايستاده (عمودي)

معمولا يخچال هاي ايستاده در مدل هاي تك درب يا دو درب موجود مي باشند، از يخچال هاي ايستاده مي توان براي نگه داري انواع نوشيدني ها و مواد غذايي در حجم بالا استفاده كرد.

يخچال كابينتي (صندوقي)

كسب و كارهايي كه با مشكل كمبود فضا رو به رو هستند از يخچال هاي كابينتي يا صندوقي براي تازه نگه داشتن مواد غذايي استفاده مي كنند. اين يخچال ها ارتفاع كمي داشته اما مي توان حجم بالايي از مواد خوراكي را در آن ها جاي داد.

يخچال 1.5 متري انباري دار

اين محصول به گونه اي طراحي شده است كه پشت يخچال بسته بوده و يك طرف نما مي باشد، طول يخچال 145، عرض 70 سانتيمتر و ارتفاع آن بدون در نظر گرفتن تاج يخچال 2 متر و با در نظر گرفتن تاج به دو متر و سي سانت مي رسد. تاج يخچال از جنس استيل خش دار طلايي رنگ بوده كه سبب افزايش زيبايي محصول شده است.

طبقات اين يخچال شيشه اي و درب ها مگنتي دوبل مي باشد، در كناره هاي يخچال از قاب بغل طرح فرانسوي استفاده شده و همين امر سبب ميشود با قرار دادن يخچال در كنار لوازم ديگر آسيبي به بدنه وارد نشود.

از ديگر ويژگي هاي اين محصول ميتوان به وجود ترموستات ديجيتال با قابليت تنظيم دما اشاره كرد كه ميتوان برحسب نياز دما را افزايش يا كاهش داد، با كمك ترموستات ديجيتال ميتوان فشار موتور را بر حسب توان مصرفي كم يا زياد كرد، درب هاي بالا ابعادي به طول 113 و عرض 59 و درب هاي پايين داراي ابعاد 59*45 سانتيمتر مي باشد. دهنه ي ورودي يخچال در بخش بالايي 120*107 سانتيمتر مي باشد.

گنجايش كلي اين يخچال 60*50 در ارتفاع 135 سانتيمتر مي باشد، در يخچال 1.5 متري 4 عدد چرخ پوشني كه قابليت تحمل وزن بالاي يخچال را دارد استفاده شده است، شيشه هاي يخچال 40*40 و داراي فريم 10 مي باشد، دو درب پايين كه در بخش انباري يخچال قرار دارد از جنس شيشه نبوده و نمايي به بيرون ندارد به همين دليل ميتوان بسياري از مواد غذايي كه تمايل نداريد در معرض ديد مشتريان باشند را در اين بخش قرار دهيد.

يخچال 2 متري انباري دار

اين يخچال ابعادي به طول 2 متر و عرض 70 سانتيمتر دارد، ارتفاع اين يخچال صنعتي با در نظر گرفتن تاج 230 سانتيمتر و بدون تاج 2 متر مي باشد، يخچال 2 متري داراي 3 طبقه ي شيشه اي بوده و شاسي كشي اين يخچال كلاف آهن 30*30 مي باشد، شيشه ها داراي ضخامت 10 ميليمتر بوده و قادر به تحمل وزن زياد بار مي باشند.

در ساخت اين يخچال از 2 عدد قاب بغل فرانسوي دوبل استفاده شده كه فريم استيل طلايي رنگ داخل آن انداخته شده است، وجود چراغ هاي ال اي دي در داخل اين يخچال تاثير بالايي در جذب مشتري خواهد شد، همچنين رنگ چراغ ها بر طبق درخواست مشتري قابل تغيير مي باشد.

يخچال 2 متري انباري دار داراي نماي شيشه اي بوده و ضخامت شيشه هايي كه براي نما استفاده شده است 40*40 و فريم 10 مي باشد، همچنين دور درب هاي يخچال نوار لاستيك دوبل مگنتي به كار رفته است.

منبع: كيچن سنتر 

مراحل راه اندازي آشپزخانه صنعتي

  • يك مدير موفق بايد نسبت به غذا هاي ارائه شده، پذيرايي در مراسمات عروسي و… آگاهي داشته باشد.
  • يك منو ايجاد كنيد
  • قبل از ارائه اولين غذا، آنها را امتحان كنيد.
  • مكاني را براي اجاره كردن و يا خريدن پيدا كنيد
  • به آماده كردن آشپزخانه خود بپردازيد
  • تجهيزات لازم براي راه اندازي آشپزخانه صنعتي و سرويس دهي را تهيه كنيد
  • مجوز هاي لازم را از وزارت بهداشت و استاندارد دريافت نمائيد.
  • قيمت ها را مشخص كنيد.
  • يكي ديگر از مراحل راه اندازي آشپزخانه صنعتي اين است كه كارمندان را استخدام نمائيد.
  • به بازاريابي بپردازيد

به چه دليلي بايد هود آشپزخانه را تميز كنيم؟ اهميت تميز كردن هود هاي صنعتي چيست؟

همان طور كه ميدانيد حجم بالاي پخت و پز در آشپزخانه هاي صنعتي، كترينگ، فست فود و… سبب ايجاد آلودگي، دود و چربي خواهد شد و هود هاي صنعتي تا حد زيادي از ماندن اين ذرات و آلودگي ها در فضاي آشپزخانه جلوگيري كرده و باعث تهويه ي هواي آشپزخانه ها مي شوند، از طرفي با مكش اين ذرات و وجود گرد و غبار كانال هود و فيلتر هاي آن دچار رسوب خواهند شد كه اگر به موقع تميز نشود منجر به كاهش قدرت مكش و كارايي هود، كاهش قدرت فن و سانتريفيوژ و در نهايت افزايش احتمال آتش سوزي در آشپزخانه مي شود، عدم توجه به اين موضوع سبب كاهش طول عمر مفيد هود شده و شما مجبور به خريد مجدد آن و پرداخت هزينه ي اضافي خواهيد شد.

آيا تميز نكردن هود در آشپزخانه هاي صنعتي منجر به آتش سوزي مي شود؟

در صورت شعله ور شدن اجاق با روشن بودن فن هود و مكش شعله ها به سمت كانال، در صورت كثيف بودن كانال هود چربي هاي انباشته شده همانند سوخت عمل كرده و باعث گسترش شعله خواهند شد در نهايت حركت شعله ها به سمت كانال هود باعث آتش گرفتن سانتريفيوژ و جرقه در مدار برق آشپزخانه و خسارت به ديگر تجهيزات برقي متصل به مدار است، پس همان طور كه ميدانيد عدم توجه به تميز كردن كانال و فيلترهاي هود ميتواند در محيط هايي مانند آشپزخانه هاي بزرگ منجر به ايجاد خسارت هاي فراواني شود، زمان تميز كردن هود بستگي به محل قرار گيري آن، حجم پخت و پز و… دارد ولي معمولا بهتر است هر ماه براي تميز كردن آن اقدام كنيد، همچنين براي تميز كردن هود بايد تمامي بخش ها شامل بدنه، فيلتر، كانال و موتور به خوبي تميز شوند.

معرفي چهار پايه استيل

همان طور كه اشاره شد اين محصول كاملا بهداشتي بوده و در برابر رطوبت و خوردگي مقاومت بالايي دارد رويه ي اين چهار پايه يا صندلي از جنس ورق استيل روكش دار ميباشد و ابعادي برابر با ۴۰*۴۰ سانتيمتر با ارتفاع ۶۰ سانتيمتر دارد البته به دليل وجود ۴ عدد كفشك مشكي رنگ در پايه هاي اين محصول ميتوان ۲ تا ۳ سانت ارتفاع پايه ها را بالا برد.

اين صندلي استحكام و مقاومت بسيار بالايي داشته به طوري كه در ۴ طرف آن از پروفيل استيل ۴۰*۴۰ استفاده شده است و براي افزايش استحكام نيز پايه ها را با پروفيل استيل ۲۰*۲۰ به يكديگر اتصال داده اند.

تجهيزات مورد نياز براي راه اندازي سفره خانه سنتي

همان طور كه از اسم اين فر مشخص است قابليت طبخ و آماده سازي ۴۰ تا ۴۲ عدد ديزي سنگي را دارد، اين فر داراي طولي در حدود ۹۰، عرض ۶۰ و ارتفاع ۸۸ سانتيمتر مي باشد.

فر ديزي سنگي ۴۰ تايي داراي يك عدد سنگ چدني به ابعاد ۸۰*۵۰ سانتيمتر مي باشد، نماي اين فر از ورق استيل ساخته شده است.

به جهت جلوگيري از هدر رفتن حرارت و گرما بدنه ي اين فر به صورت عايق پشم شيشه ساخته ميشود علاوه بر اين درب هاي فر نيز به صورت دوجداره و با عايق پشم شيشه تعبيه شده اند، درب هاي اين فر به شكل ريلي مي باشند.

فر ديزي پزي قابليت اتصال به گاز شهري و كپسول را دارد، همچنين پايه هاي فر ديزي پز ۴۰ تايي از كلاف آهن ساخته شده است كه به درخواست مشتري ميتوان براي پايه ها از كلاف استيل استفاده كرد.

همان طور كه اشاره شد نماي اين فر از ورق استيل ساخته شده است، براي نما از ورق استيل روكش دار ۴۳۰ استفاده شده است كه البته به درخواست مشتري ميتوان از ورق ۳۰۴ استفاده كرد.

از اين فر ميتوان در سفره خانه ها، قهوه خانه ها، رستوران هاي سنتي، تهيه غذا، كترينگ و… استفاده كرد.

معرفي فر ديزي پز ۶۴ تايي

اين فر همان گونه كه از نامش مشخص است توانايي پخت ۶۴ عدد ديزي را به صورت همزمان دارا ميباشد نكته ي مهم در استفاده از فر ديزي پزي قابليت استفاده براي تمامي ظروف سنگي، روحي، سفالي، آلومينيومي و فلزي مي باشد، طول اين فر ۹۰ و عرض آن نيز ۹۰ سانتي متر ميباشد ارتفاع فر ديزي پز ۸۷ سانتي متر بوده و داراي ۲ عدد سنگ چدني به ابعاد ۸۰*۴۰ سانتي متر است.

جنس رويه ي اين فر از استيل روكش دار بوده و در داخل آن از ورق آهن استفاده شده است و همين امر سبب راحتي و سهولت در نظافت و شست و شوي فر خواهد شد، در ۴ طرف اين فر از عايق پشم شيشه استفاده شده است و باعث ميشود گرما و حرارت داخل فر به هدر نرود.

راه اندازي سفره خانه سنتي 

شايد با خود فكر كنيد كه راه اندازي سفره خانه بسيار آسان است و تهيه چند دست قوري و فنجان و البته قليان ميتواند آن چيزي كه مشتريان به دنبالش هستند را برآورده كند. اما بايد بدانيد كه موارد زيادي براي رسيدن به مطلوب مشتريان وجود دارد كه عبارتند از:

  • پذيرايي از ميهمانان در داخل سفره خانه و يا در فضاي باز
  • ارائه خدمات در بهترين شكل و كيفيت
  • تنظيم منويي با غذاهايي سنتي و البته فست فود كه هر دو سبك سليقه را پوشش دهد
  • انجام برنامه ريزي هاي لازم براي ارائه خدمات بهتر براي مشترين
  • سرو نوشيدني هايي مانند چاي و يا قهوه
  • ارائه خدمات قليان همراه با مخلفات

هزينه راه اندازي سفره خانه

براي اينكه بتوانيد شرايط لازم براي راه اندازي سفره خانه را مهيا كنيد اولين راهي كه پيش روي شما قرار دارد، تامين بودجه لازم است. در واقع اينكه تا چه ميزان هزينه براي رسيدن به سفره خانه اي باب ميل شما وجود دارد كاملا به سليقه و البته نوع خدمات شما ارتباط دارد و البته فضايي كه براي مشتريان خود فراهم مي آوريد. از همين رو بايد بدانيد كه هر چقدر ارائه خدمات شما به مشتريان و البته فضا و كيفيت محصولاتي كه براي راه اندازي سفره خانه تهيه كرده ايد بيشتر باشد مسلما هزينه نهايي نيز به همان نسبت افزايش پيدا خواهد كرد.

منبع: تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكار استيل

معرفي بهترين تجهيزات سرمايشي

از جمله مهم ترين تجهيزات سرمايشي مي توان به موارد ذيل اشاره كرد:

  • يخچال صنعتي
  • فريزر صنعتي
  • تاپينگ صنعتي
  • آبسردكن
  • سردخانه صنعتي
  • دستگاه يخ ساز
  • دستگاه بستني ساز
  • دستگاه فالوده ساز
  • دستگاه شربت سرد كن
  • دستگاه يخ در بهشت
  • دستگاه دوغ ساز

يخچال صنعتي 

يخچال هاي صنعتي به جهت نگه داري مواد اوليه با حفظ طعم و كيفيت مورد استفاده قرار مي گيرند، اين يخچال ها در ابعاد مختلف و به صورت تك درب يا چند درب توليد و به بازار عرضه مي شوند. همچنين برخي از يخچال هاي صنعتي به صورت ايستاده و گروه ديگر به عنوان يخچال ميزكاري عرضه مي شوند كه براي محيط هاي كوچك و جهت استفاده ي بهينه از فضا بسيار مناسب مي باشند.

فريزر صنعتي

از ديگر تجهيزات مهم و پركاربرد فريزر صنعتي مي باشد. از اين محصول در محيط هاي مختلف از جمله رستوران، فست فود، سوپر ماركت ها و… مي توان استفاده كرد. فريزرهاي صنعتي نيز به منظور نگه داري مواد اوليه خريداري شده و در ابعاد و اندازه هاي مختلف و به شكل هاي متنوع توليد مي شوند. فريزرهاي صنعتي نيز به صورت تك درب يا چند درب، ايستاده يا ميزكاري در اختيار مشتريان قرار مي گيرد، فريزرهاي صنعتي ميز كاري به آشپز اين امكان را مي دهد تا بتواند لوازم و ديگر تجهيزات را بر روي آن قرار داده و از فضاي موجود به صورت بهينه استفاده نمايد.

فريزر صندوقي 4 درب

اين فريزر ابعادي به طول 130، عرض 70 و ارتفاع 90 سانتيمتر داشته و داراي نماي استيل روكش دار خش دار 50 مي باشد. دور تا دور اين فريزر از عايق تزريقي و داخل درب ها نيز از عايق پلاستوفوم استفاده شده است به دليل عايق بندي مناسب برودت و سرماي آن به هدر نخواهد رفت. همچنين تمامي مواد خوراكي را ميتوان با حفظ طعم و كيفيت در اين فريزر نگه داري كرد.

ابعاد داخل فريزر صندوقي 4 درب، طولي برابر با 120، عرض 58 و ارتفاع 65 سانتيمتر را دارد، نماي داخلي فريزر از ورق 80 گالوانيزه مي باشد. اين فريزر داراي موتور ½ هايتك است، گاز R134a  برودت لازم براي يخچال را از طريق تزريق به موتور و بازگشت به كندانسور فراهم مي كند.

فريزر صندوقي 6 درب

اين فريزر ابعادي به طول 190، عرض 70 و ارتفاع 90 سانتيمتر را دارد، همان طور كه از نام اين محصول مشخص است اين فريزر به صورت صندوقي و خوابيده توليد مي شود، فريزر صندوقي، داراي 6 درب بوده كه ابعاد هر درب 28*56 سانتيمتر مي باشد، هر 2 درب اين محصول به وسيله ي مگنت بر روي فريزر مي چسبد. هر 2 درب اين فريزر فضايي برابر با 56*56 سانتيمتر را اشغال مي كند.

دهنه ي ورودي هر بخش اين فريزر 49*49 سانتي متر مي باشد، فريزر صندوقي 6 درب داراي نماي استيل روكش دار بوده و از فوم تزريقي به جهت عايق بندي آن استفاده شده است به نحوي كه عايق بندي مناسب اين دستگاه از هدر رفت برودت و سرما جلوگيري خواهد كرد. همچنين وجود 4 عدد چرخ در پايه هاي اين فريزر سبب ميشود جابه جايي و حمل و نقل اين وسيله به سهولت انجام شود. در بخش داخلي فريزر خوابيده 6 درب از ورق گالوانيزه 80 استفاده شده است. در ساخت اين يخچال از لوله كشي مسي به جهت انتقال سرما از موتور استفاده شده است، همچنين در داخل درب هاي اين يخچال يونوليت 4 سانتي براي جلوگيري از هدر رفتن برودت و سرما تعبيه شده است.

منبع: كيچن سنتر