آرشیو بهمن ماه 1401

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

یکشنبه ۲۰ اسفند ۰۲

كباب پز تابشي و معايب آن

از جمله مزاياي دستگاه خلال‌كن صنعتي ميتوان به موارد ذيل اشاره كرد.

راهنماي خريد خلال كن صنعتي 

  • ايمني بالا: دستگاه هاي خلال كن صنعتي بر خلاف نوع دستي امنيت بالاتري دارند.
  • ظرفيت بالا: با كمك خلال كن صنعتي مي توانيد حجم زيادي از خوراكي ها را بدون نياز به نيروي دست به سادگي و با اندازه هاي مساوي آماده كنيد.
  • خرد و خلال كردن: با كمك اين دستگاه ها كه با نام دستگاه خلال كن و خردكن نيز شناخته مي شود. ميتوانيد انواع صيفي جات را به شكل هاي مختلف برش بزنيد.
  • تيغه هاي مختلف: به دليل دارا بودن انواع رنده خلال كن ميتوانيد خوراكي ها را به شكل هاي خلالي، نگيني و چيپسي برش بزنيد.
  • قيمت مناسب: با توجه به كارايي بالاي دستگاه خلال كن صنعتي، قيمت آن مناسب مي باشد.

تفاوت باربيكيو و كباب پز

  • از اصلي ترين فاكتورهايي كه سبب تفاوت كبابپز و باربيكيو ميشود قيمت آن ها مي باشد، در حقيقت روند و اصول كار هر دو وسيله شبيه به هم بوده و هر دو قادر به طبخ انواع كباب هاي خوشمزه ميباشند اما معمولا كباب پزها شكل سنتي تري داشته و در  كبابي ها، جگركي ها و رستوران ها از آن استفاده مي شود.
  • باربيكيوهاي ذغالي و گازي امكانات بيشتري داشته و مدرن تر ميباشند به عنوان مثال باربيكيو ها داراي شعله، ميز كار و كابينت هستند.
  • به طور كلي تفاوت هاي بين باربيكيو و كباب پز شامل موارد ذيل مي باشد:
  • قيمت
  • يكي از اصلي ترين تفاوت هاي بين باربيكيو و كبابپز قيمت آن ها مي باشد. باربيكيو به دليل مدرن بودن قيمت بيشتري در مقايسه با كبابپز دارد، بهتر است با توجه به بودجه ي خود اقدام به خريد محصول نماييد. البته توجه داشته باشيد كه قيمت كباب پز صنعتي دست دوم و قيمت باربيكيو دست دوم ارزان تر است پس اگر براي خريد تجهيزات جديد بودجه ي كافي نداريد ميتوانيد براي خريد محصولات دست دوم اقدام نماييد.

معرفي مهم ترين تجهيزات آشپزخانه صنعتي

تجهيزات آشپزخانه صنعتي به انواع مختلفي شامل تجهيزات پخت غذا، تجهيزات سرو، تجهيزات شستشو، تجهيزات سرمايشي و … تقسيم مي شوند، اگر خريدار تجهيزات آشپزخانه صنعتي هستيد با ما همراه باشيد تا با اصلي ترين و ضروري ترين تجهيزات پخت و آماده سازي غذا آشنا شويد:

چرخ گوشت صنعتي رستوران

معرفي مهم ترين تجهيزات آشپزخانه صنعتي و يكي از مهم ترين آن ها براي رستوران، كبابي، فست فود و… يكي از تجهيزات ضروري است كه براي چرخ كردن گوشت بايد تهيه شود، قطعا اولين وسيله براي تهيه ي يك كباب خوشمزه خريداري چرخ گوشت صنعتي مي باشد. اين دستگاه در انواع و مدل هاي مختلف توليد و عرضه مي شود.

اگر در بين مدل هاي مختلف چرخ گوشت صنعتي نميدانيد كدام مدل را براي كسب و كار خود انتخاب كنيد علاوه بر چرخ گوشت صنعتي براي تهيه ي انواع كباب نياز مي باشد، بعد از چرخ كردن گوشت ها با كمك انواع كباب زن كوبيده، سيخ هاي آماده شده ي كباب در كبابپز و آماده مي شود.

آموزش شستشوي آبميوه گيري صنعتي

  • لازم است در قدم اول بعد از تمام شدن آبگيري ميوه ها دستگاه را از برق خارج كنيد.
  • قطعات آبميوه گيري را جدا نماييد.
  • تفاله ها را از دستگاه خارج كنيد.
  • بخش هاي جدا شده از دستگاه را در زير آب قرار داده تا پوست و تفاله ي ميوه ها از آن پاك شود.
  • ميتوانيد از يك برس كوچك براي تميز كردن بخش هايي كه به آن ها دسترسي نداريد استفاده نماييد.
  • اگر لكه ها به حدي است كه با آب پاك نميشوند قطعات را در محلول جوش شيرين و سركه خيس كنيد.
  • بعد از آبكشي قطعات، آن ها را به خوبي خشك كرده و در جاي خود قرار دهيد.

مزايا و معايب كباب پز تابشي چيست ؟

همانطور كه اشاره كرديم طرز ساخت كباب پز تابشي به گونه اي است كه حرارت لازم به جهت پخت از طريق سوختن گاز در مشعل هاي گازي و تابش مادون قرمز ايجاد شده و با جذب حرارت توسط سراميك ها دما به حدود ۹۰۰ درجه ي سانتيگراد رسيده و گداخته و داغ شدن سطح سراميك سبب پخت كباب ها خواهد شد. با توجه به نوع كباب پز تابشي مشعل آن در بالا يا در كنار قرار گرفته است.