ملزومات راه اندازي تالار عروسي

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

یکشنبه ۲۰ اسفند ۰۲

ملزومات راه اندازي تالار عروسي

 از جمله ملزومات مورد نياز براي راه اندازي رستوران، كترينگ و يا تهيه ي غذا فراهم آوردن امكانات مورد نياز آن مي باشد اين امكانات تهيه ي وسايلي مانند اجاق گاز بزرگ ، ديگ و اجاق پلوپز مي باشد كه براي هر رستوران صنعتي از واجبات محسوب مي شود. در ادامه ي مطلب درباره ي برخي از مهم ترين وسايل براي راه اندازي تالارهاي پذيرايي و موارد مصرف هر يك خواهيم پرداخت.

راه اندازي تالار عروسي

يكي از كسب و كارهايي كه امروزه به عنوان پر درآمدترين شغل ها شناخته شده است راه اندازي تالار عروسي مي باشد اولين قدم براي راه اندازي تالار عروسي فراهم آوردن فضايي بزرگ براي اين كار مي باشد علاوه بر اين فراهم كردن آشپزخانه اي بزرگ نيز در اين تالار از ملزومات راه اندازي تالار عروسي مي باشد چرا كه تهيه ي غذا در انواع متنوع و در سطح زياد قطعا به آشپزخانه اي بزرگ با وسايل خاص نياز مي باشد.

ميز برنج

اين ميز در ابعاد بزرگ براي پاك كردن برنج، حبوبات و... مي باشد كه بر روي سطح اين ميز حفره اي بزرگ وجود دارد كه براي جداكردن انواع مختلفي از برنج و حبوبات مورد استفاده قرار مي گيرد. ميز برنج از جنس استيل بوده و در اندازه هاي مختلفي به فروش مي رسد.

اسكرابر

احتمالا تاكنون نام وسيله اي به نام اسكرابر به گوشتان خورده است اين وسيله يكي از مهم ترين تجهيزات براي نظافت صنعتي به شمار مي رود. اسكرابر يا زمين شوي صنعتي وسيله اي مي باشد كه به صورت مكانيكي كار شست و شوي و خشك كردن سطح را انجام مي دهد. اين دستگاه از يك برس بزرگي تشكيل شده است كه با سرعت زياد بر روي سطح زمين حركت كرده و تمام آلودگي ها را از روي سطح پاك مي كند. نكته ي مهم در خصوص استفاه از اين كف شوي اين است كه براي هر نوع سطحي قابل استفاده مي باشد.

منبع: تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكار استيل

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.