امروزه با توجه به تقاضاي بيشتر مردم در مصرف غذاهاي فست فودي، راه اندازي فست فود يكي از مشاغل پر درآمد به حساب مي آيد و باعث شده افرادي كه به دنبال راه اندازي شغلي جديدي هستند به فكر احداث و راه اندازي فست فود باشند. اما نكته ي حائز اهميت اين است كه تاسيس يك فست فود كه بتواند نظر افراد زيادي را به خود جلب كند چندان ساده نيست و نياز به فوت و فن هايي دارد اگر شما هم تصميم به راه اندازي فست فود داريد بهتر است اين مطلب را تا انتها مطالعه كنيد تا درباره ي نحوه ي راه اندازي و تجهيزات مورد نياز آن بيشتر بدانيد.
با توجه به جايگاه خوبي كه امروزه فست فود و خوردن غذاهايي مانند سوسيس و كالباس در بين مردم دارد راه اندازي آن نياز به فراهم كردن تجهيزاتي دارد كه با توجه به مدل فست فودي كه شما در نظر داريد مانند پيتزا، مرغ سوخاري، انواع برگر، كنتاكي و... مي تواند متفاوت باشد ولي تهيه ي يكسري از وسايل و تجهيزات براي راه اندازي هر فست فودي از الزامات اوليه به حساب مي آيد برخي از اين وسايل و دستگاه ها عبارت است از: تجهيزات حمل و نقل، تجهيزاتي مانند ظروف، فر و اجاق كه براي آماده سازي غذا مورد نياز مي باشد و كانتر گرم و سرد كه در ادامه ي مطلب به بررسي كانتر گرم و فر ساندويچي و انواع آن ها خواهيم پرداخت.
يكي از انواع فست فودها كه مورد استقبال افراد زيادي قرار دارد فر ساندويچ مي باشد، اين فر از يك فر اغذيه، فر ساندويچي، هود، صفحه ي گريل و برگر و سرخ كن تشكيل شده است به طور كلي با تهيه ي اين فر مي توانيد تمامي نيازهاي خود را براي آماده سازي غذا در فست فود برطرف كنيد. اين فرها از جنس استيل و چدن بوده و با كيفيت و قيمتي مناسب در بازار به فروش مي رسند.
منبع: تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكار استيل
- ۱۷۵ بازديد
- ۰ نظر