شرايط تاسيس آشپزخانه

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

یکشنبه ۲۰ اسفند ۰۲

شرايط تاسيس آشپزخانه

قطعا شما براي افتتاح يك رستوران صنعتي بايد به نكاتي توجه كنيد  با اين كار شما مي توانيد راحت تر از پس اين حرفه بر بياييد و در آن موفق باشيد . نكاتي در خصوص تهيه فضاي رستوران ،تهيه وسايل آشپزخانه و تهيه مواد اوليه براي آشپزي اين ها تنها بخشي از چيزهايي است كه بايد به آن دقت كنيد. در ذيل به نكات مهمي كه براي تاسيس رستوران صنعتي حائز اهميت است و نيز نكاتي در خصوص وسايل رستوران هاي صنعتي خواهيم پرداخت.

وسايل مربوط به آشپزخانه صنعتي

اين كه در يك آشپزخانه چه وسايلي وجود دارد و يا به چه امكاناتي احتياج است بستگي به غذايي دارد كه در آن رستوران طبخ مي شود، وجود انواع وسايل مانند سرخ كن ها ،اجاق گاز و ابزارآلاتي براي پختن غذا نظير قابلمه و ...همگي در يك آشپزخانه ضروري است. به تمامي تجهيزاتي كه در يك آشپزخانه وجود دارد و به وسيله آن ها مي توانيد غذا طبخ كنيد وسايل مربوط به آشپزخانه صنعتي مي گويند.

انواع خمير گير صنعتي

يكي از وسايل مهمي كه براي تمامي آشپزخانه هاي صنعتي مورد نياز است خمير گير مي باشد از خمير گيرهاي صنعتي بيش تر در قنادي ها و فست فودي ها استفاده مي شود، خمير گيرها در انواع و اندازه هاي مختلفي به فروش مي رسند كه اندازه ي آن ها با توجه به حجم كاري كه قرار است انجام شود متفاوت خواهد بود. در ادامه به معرفي انواع خمير گير صنعتي خواهيم پرداخت.

به طور كلي خمير گيرها در اندازه هاي 15، 20، 30،60 و 120 كيلويي مي باشند از خمير گيرهاي 15 كيلويي براي مصارف خانگي و شيريني فروشي هاي در اندازه ي كوچك استفاده مي شود، اما از خمير گيرهاي 120 كيلويي كه ظرفيت بالايي دارند براي قنادي هاي بسيار بزرگ و نانوايي ها نياز است خمير با حجم زيادي آماده شود استفاده مي كنند.

منبع : راه اندازي آشپزخانه صنعتي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.