فوت و فن هاي رستوران داري

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

یکشنبه ۲۰ اسفند ۰۲

فوت و فن هاي رستوران داري

بسياري از بستني فروشي ها در سطح شهر هستند كه داراي درآمد نسبتا بالايي هستند و مشتريان مخصوص به خود را دارند مي توان راه اندازي چنين شغلي را در دسته مشاغل پرطرفدار و هم چنين پردرآمد قرار داد به اين شرط كه شما راه هاي اين شغل را بلد بوده و بتوانيد به بهترين نحو ممكن از عهده آن بر بياييد تهيه انواع بستني ها و يا آبميوه هاي تازه و طبيعي و هم چنين نوآوري و خلاقيت در تهيه آيتم هاي مختلف مي تواند به شما در راستاي موفقيت ياري بخشد.

دستگاه پشمك ساز روميزي

پشمك يك خوراكي بامزه و هم چنين محبوب خصوصا براي كودكان است ظاهر زيباي اين خوراكي باعث مي شو هر كسي دوست داشته باشد كه حتي يك بار آن را امتحان كند دستگاه پشمك ساز روميزي يك وسيله اي به منظور تهيه اين خوراكي خوشمزه است اگر شما صاحب يك آبميوه فروشي هستيد و يا در شهربازي ها و پارك ها مشغول به كاريد مي توانيد به كمك اين وسيله و اندك مواد اوليه كسب درآمد كنيد اين وسيله قيمت بالايي ندارد و تهيه آن به شدت اقتصادي است.

دستگاه سيب زميني فنري كن

جديد بودن ظاهر غذا علاوه بر اين كه به زيبايي ظاهري آن ياري مي بخشد باعث مي شود كه مشتريان به سمت خوردن آن ترغيب شوند شما از خوراكي هاي ساده اي مانند سيب زميني مي توانيد غذاهاي زيبايي مانند سيب زميني فنري تهيه كنيد كه با ظاهر زيبايي كه دارند همه به آن علاقه مند مي شوند براي تهيه اين خوراكي شما بايد ابزار مورد نياز آن كه دستگاه سيب زميني فنري كن است را در دسترس داشته باشيد وسيله كه داراي يك تيغه مقاوم است و در رستوران هاي فست فودي مورد استفاده قرار مي گيرد.

سرخ كن دو لگنه كابين دار

در رستوران هاي فست فودي اغلب غذاها در روغن فراوان سرخ مي شود تا بافت و مزه ي تردي داشته باشد براي اين كار نمي توان آن حجم غذا را در ماهيتابه سرخ كرد شما بايد يك سرخ كن دو لگنه كابين دار تهيه كنيد تا بتوانيد انواع مواد غذايي كه در نظر داريد را سرخ كنيد شما به كمك اين وسيله مي توانيد يك غذاي ترد را به مشتريان تحويل دهيد اگر مي خواهيد كه سلامت غذا حفظ شود به ياد داشته باشيد كه مدام از روغن باكيفيت و تازه استفاده كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.