سه شنبه ۰۲ اردیبهشت ۰۴

تجهيزات مورد نياز براي رستوران هاي لوكس

كيفيت غذا همواره يك امر بسيار ضروري در حرفه ي رستوران داري مي باشد اين نكته در تعيين تعداد مشتريان شما تاثير فراوان مي گذارد براي اين كه بتوانيد كيفيت غذاي خود را بالا ببريد اول از همه بايد از مواد غذايي مرغوب استفاده كنيد و سپس به بهترين روش آن را طبخ كنيد و هم چنين نكته اي كه نبايد هرگز فراموش نكنيد تازه بودن غذا است كه در نقش اساسي در طعم بهتر غذا ايفا مي كند.

اجاق كته پز شمالي

كته يكي از روش هاي پخت برنج است كه در منطقه ي شمال كشور بسيار رايج است براي اين كار شما مي توانيد از اجاق كته پز شمالي استفاده كنيد خصوصا اگر در رستوران صنعتي شما غذاهاي شمالي نيز سرو مي شود داشتن برنج كته يك ضرورت محسوب مي شود اين وسيله توانايي پخت همزمان هجده عدد ظرف كته را دارد كه اين نكته بسيار مهم است هم چنين طراحي منحصر به فرد اين وسيله باعث شده بتوان به راحتي از آن در آشپزخانه ي صنعتي استفاده كرد.

باربيكيو گازي ۷۰ سانتي

باربيكيو وسيله اي است كه شما به كمك آن مي توانيد انواع گوشت ها و يا سبزيجات را كباب كنيد اين وسيله در انواع مختلفي ساخته شده اين تنوع بالا نيز اين امكان را مي دهد كه بتوان از آن در هر محيطي استفاده كرد براي مثال باربيكيو گازي ۷۰ سانتي اين وسيله ي با كيفيت هيچ گاه دچار پوسيدگي نخواهد شد بنابراين بدنه ي آن سالم مي ماند و علاوه بر زيبا ماندن ظاهر طول عمر وسيله نيز بالا مي رود قيمت اين وسيله نيز بسيار مناسب بوده است.

كانتر قاشق و چنگال دو طبقه

بسياري از رستوران هاي سلف سرويس و يا تالار هاي پذيرايي نيازمند يك سري از تجهيزات خاص نظير كانتر قاشق و چنگال دو طبقه هستند اين وسيله علاوه  بر ظاهر زيبا و شيكي كه به آشپزخانه مي بخشد مي تواند انواع ادويه جات و يا كارد و چنگال را نگه دارد تا مشتريان با سليقه ي خودشان بتوانند از اين وسايل استفاده كنند اين وسيله داراي ظرفيت هاي گوناگوني است كه مي توانيد با توجه به سليقه ي خود از انواع ادويه جات و يا حتي دستمال و غيره آن را پر كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.