مراحل راه اندازي آشپزخانه صنعتي

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

جمعه ۱۸ اسفند ۰۲

مراحل راه اندازي آشپزخانه صنعتي

  • يك مدير موفق بايد نسبت به غذا هاي ارائه شده، پذيرايي در مراسمات عروسي و… آگاهي داشته باشد.
  • يك منو ايجاد كنيد
  • قبل از ارائه اولين غذا، آنها را امتحان كنيد.
  • مكاني را براي اجاره كردن و يا خريدن پيدا كنيد
  • به آماده كردن آشپزخانه خود بپردازيد
  • تجهيزات لازم براي راه اندازي آشپزخانه صنعتي و سرويس دهي را تهيه كنيد
  • مجوز هاي لازم را از وزارت بهداشت و استاندارد دريافت نمائيد.
  • قيمت ها را مشخص كنيد.
  • يكي ديگر از مراحل راه اندازي آشپزخانه صنعتي اين است كه كارمندان را استخدام نمائيد.
  • به بازاريابي بپردازيد

به چه دليلي بايد هود آشپزخانه را تميز كنيم؟ اهميت تميز كردن هود هاي صنعتي چيست؟

همان طور كه ميدانيد حجم بالاي پخت و پز در آشپزخانه هاي صنعتي، كترينگ، فست فود و… سبب ايجاد آلودگي، دود و چربي خواهد شد و هود هاي صنعتي تا حد زيادي از ماندن اين ذرات و آلودگي ها در فضاي آشپزخانه جلوگيري كرده و باعث تهويه ي هواي آشپزخانه ها مي شوند، از طرفي با مكش اين ذرات و وجود گرد و غبار كانال هود و فيلتر هاي آن دچار رسوب خواهند شد كه اگر به موقع تميز نشود منجر به كاهش قدرت مكش و كارايي هود، كاهش قدرت فن و سانتريفيوژ و در نهايت افزايش احتمال آتش سوزي در آشپزخانه مي شود، عدم توجه به اين موضوع سبب كاهش طول عمر مفيد هود شده و شما مجبور به خريد مجدد آن و پرداخت هزينه ي اضافي خواهيد شد.

آيا تميز نكردن هود در آشپزخانه هاي صنعتي منجر به آتش سوزي مي شود؟

در صورت شعله ور شدن اجاق با روشن بودن فن هود و مكش شعله ها به سمت كانال، در صورت كثيف بودن كانال هود چربي هاي انباشته شده همانند سوخت عمل كرده و باعث گسترش شعله خواهند شد در نهايت حركت شعله ها به سمت كانال هود باعث آتش گرفتن سانتريفيوژ و جرقه در مدار برق آشپزخانه و خسارت به ديگر تجهيزات برقي متصل به مدار است، پس همان طور كه ميدانيد عدم توجه به تميز كردن كانال و فيلترهاي هود ميتواند در محيط هايي مانند آشپزخانه هاي بزرگ منجر به ايجاد خسارت هاي فراواني شود، زمان تميز كردن هود بستگي به محل قرار گيري آن، حجم پخت و پز و… دارد ولي معمولا بهتر است هر ماه براي تميز كردن آن اقدام كنيد، همچنين براي تميز كردن هود بايد تمامي بخش ها شامل بدنه، فيلتر، كانال و موتور به خوبي تميز شوند.

معرفي چهار پايه استيل

همان طور كه اشاره شد اين محصول كاملا بهداشتي بوده و در برابر رطوبت و خوردگي مقاومت بالايي دارد رويه ي اين چهار پايه يا صندلي از جنس ورق استيل روكش دار ميباشد و ابعادي برابر با ۴۰*۴۰ سانتيمتر با ارتفاع ۶۰ سانتيمتر دارد البته به دليل وجود ۴ عدد كفشك مشكي رنگ در پايه هاي اين محصول ميتوان ۲ تا ۳ سانت ارتفاع پايه ها را بالا برد.

اين صندلي استحكام و مقاومت بسيار بالايي داشته به طوري كه در ۴ طرف آن از پروفيل استيل ۴۰*۴۰ استفاده شده است و براي افزايش استحكام نيز پايه ها را با پروفيل استيل ۲۰*۲۰ به يكديگر اتصال داده اند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد