دستگاه كباب زن رستوراني

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

یکشنبه ۲۰ اسفند ۰۲

دستگاه كباب زن رستوراني

از دستگاه خمير گير به منظور ورز دادن و مخلوط كردن خمير انواع نان و كيك استفاده مي شود. علاوه بر اين براي مخلوط كردن گوشت يا تهيه ي خامه نيز ميتوان از دستگاه خميرگير استفاده كرد.

انواع دستگاه خمير گير

اگر به دنبال خريد بهترين مارك خمير گير خانگي يا صنعتي هستيد لازم است بدانيد اين دستگاه از يك ديگ يا پاتيل و همزن يا چنگك ساخته شده است. خميرگير ها در انواع مختلف خانگي، صنعتي و نيمه صنعتي ساخته و عرضه مي شوند. همچنين ظرفيت اين خميرگير ها بين ۵ تا ۲۴۰ كيلوگرم مي باشد. جنس اين محصول بايد از استيل ضد زنگ و مقاوم در برابر خوردگي باشد. برق مصرفي دستگاه خميرگير به دو صورت تك فاز يا برق صنعتي است.

انواع دستگاه هاي خميرگير به شرح ذيل مي باشند:

  • دستگاه خميرگير صنعتي
  • دستگاه خميرگير خانگي
  • دستگاه خميرگير نانوايي
  • دستگاه خميرگير سياره اي
  • دستگاه خميرگير اسپيرال
  • دستگاه خميرگير ساده

 

مزيت دستگاه كباب زن در رستوران

از جمله مهمترين مزيت هاي استفاده از دستگاه كباب زن (كباب گير، كوبيده زن يا دستگاه كباب زن كوبيده) ميتوان به موارد ذيل اشاره كرد:

  • كاملا بهداشتي
  • جابه جايي ساده
  • عدم دخالت دست
  • بدون نياز به مهارت
  • صرفه جويي در هزينه
  • كباب زني در سريع ترين زمان
  • يكسان و هم اندازه بودن كباب ها

كاربرد دستگاه خلال كن صنعتي

اين دستگاه بر خلاف دستگاه خلال كن خانگي قادر است حجم بسياري از مواد غذايي را در سريع ترين زمان به صورت هم اندازه و يكدست خلال كند. انواع صيفي جات و ميوه ها را مي توان با كمك اين دستگاه و بدون نياز به نيروي انساني ماهر خلال كرد. استفاده از اين دستگاه علاوه بر صرفه جويي در زمان باعث كاهش هزينه ها نيز خواهد شد.

دستگاه خلال كن صنعتي و انواع آن

اين دستگاه در مدل هاي اتوماتيك و نيمه اتوماتيك به فروش مي رسد. با كمك دستگاه خلال كن صنعتي اتوماتيك مي توان بدون دخالت دست فرآيند خلال كردن انواع خوراكي ها را انجام داد.

از جمله اصلي ترين تفاوت هاي دستگاه خلال كن و اسلايسر ميوه نوع برش اين دو دستگاه مي باشد بر خلال كردن داراي تيغه هاي نگيني، چيپسي يا ورقه اي نيز بوده و مي تواند انواع ميوه و صيفي جات را به اشكال مختلف برش بزند.

پخت نان در تنور گلي چگونه است؟

به طور كلي انواع تنور براي نان پختن را مي توان در ۲ مدل گلي و سنگي تقسيم كرد:

تنور گلي

تنورهاي گلي در هر خانه به جهت پخت انواع نان مورد استفاده قرار مي گيرد. اين تنور براي پخت نان بسيار مناسب مي باشد. در زمان هاي گذشته در هر خانه حداقل يك تنور نان در زمين مشاهده مي شد. براي ساخت تنور گلي  در قديم خاك رس را با آب مخلوط كرده و آن را به شكل استوانه اي درآورده تا خشك شود. سپس با حفر گودالي به اندازه ي تنور در داخل زمين، فاصله ي ۲۰ سانتي بين ديواره ي تنور و زمين ايجاد كرده و اين فاصله را توسط شن درشت پر خواهيم كرد.

لازم است حفره اي در كف تنور حفر شود تا بتوان حرارت را از آن جا تنظيم كرد. با قرار دادن چوب در داخل تنور آن را روشن كنيد. بدين گونه پخت نان در تنور سنتي انجام خواهد شد.

تنور سنگي

براي ساخت تنور سنگي بايد زمين را تا ۲۰ سانتي متر گود كرده و سپس ۴ تخته سنگ را به گونه اي قرار دهيد كه وسط آن حفره اي به جهت روشن كردن آتش ساخته شود.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد