فر پيتزا رستوران و فست فود

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

چهارشنبه ۰۹ اسفند ۰۲

فر پيتزا رستوران و فست فود

قطعا كباب يكي از خوشمزه ترين و محبوب ترين غذاهاي ما ايرانيان بوده كه در دورهمي ها و ميهماني ها سرو مي شود، همانطور كه ميدانيد امروزه انواع كباب پز، منقل و باربيكيو با ابعاد مختلف به بازار عرضه شده است و كار پخت و آماده سازي كباب ها بسيار آسان شده است، اما شايد تمامي افراد با نحوه ي ساخت كباب پز با آجر آشنا نباشند به همين دليل ما تصميم گرفتيم در اين مطلب به نحوه ي ساخت كباب پز آجري بپردازيم.

آموزش ساخت كباب پز آجري

باربيكيو يا كباب پز را مي توان با مصالح مختلفي ساخت، شما ميتوانيد كباب پز را در باغ، ويلا و حياط خود بسازيد. معمولا براي ساخت انواع كباب پز در حياط و باغ از آجر استفاده مي شود، در حقيقت باربيكيوي آجري يكي از پرطرفدارترين انواع كباب پز است. نحوه ساخت كباب پز آجري به گونه اي است كه بايد براي ساخت آن از آجر نسوز استفاده شود. بهترين مصالح براي ساخت كباب پز استفاده از آجر نسوز است.

 

كاربرد تاپينگ پيتزا و ساندويچ

آشپز ميتواند تمامي مواد اوليه جهت آماده سازي پيتزا از جمله پنير، پپروني، فلفل دلمه اي، گوشت، مرغ، گوجه، خيار شور، قارچ و… را خرد كرده و داخل لگن ها بنماري قرار دهد، تا در زمان آماده سازي غذا به راحتي به آن ها دسترسي داشته باشد.

انواع تاپينگ فست فود

انواع تاپينگ پيتزا و فست فود را ميتوان به دسته هاي ذيل تقسيم كرد:

ابعاد

تاپينگ هاي پيتزا و ساندويچ داراي ابعاد مختلفي هستند، ميتوانيد با توجه به حجم كاري و فروش خود، تاپينگ با ابعاد مورد نظر را خريداري نماييد. تعداد لگن هاي بنماري از ۴ تا ۲۰ لگن متغير است. همچنين علاوه بر تعداد اندازه ي لگن هاي تاپينگ با يكديگر متفاوت خواهد بود.

معرفي دستگاه پوست كن

تجهيزات كاربردي است كه ميتوان از آن براي كندن پوست انواع ميوه و صيفيجات استفاده كرد. پوست كن انواع مختلفي داشته و در ۲ مدل دستي و برقي موجود مي باشد. از دستگاه پوست كن ميتوان در رستوران، فست فود، كافيشاپ و … استفاده كرد.

معرفي پوست كن آشپزخانه

همانطور كه اشاره شد دستگاه پوست كن داراي انواع مختلفي مي باشد، از جمله  انواع مدل پوست كن ميتوان به موارد ذيل اشاره كرد:

  • پوست كن گردو
  • پوست كن سيب زميني و پياز
  • پوست كن ميوه

1.    پوست كن گردو

يكي از انواع پوست كن ها كه قادر به كندن و جدا كردن پوست هاي سختي مانند گردو و بادام از طريق نيروهاي لرزشي و ضربه اي مي باشد پوست كن گردو نام دارد. اين دستگاه ها قادر هستند پوست سخت گردو و بادام را از مغز آن جدا كنند. البته نوع ديگري از اين دستگاه با نام دستگاه گردو پوست كن دستي در بازار موجود مي باشد كه براي استفاده از آن لازم است از نيروي دست زيادي استفاده نماييد، در ذيل مي توانيد عكس دستگاه گردو پوست كن را مشاهده كنيد.

بهترين فر پيتزا براي رستوران شما كدام است؟

اين نوع از فر سرعت بالايي در طبخ و آماده سازي پيتزا دارد. همچنين در ابعاد و مدل هاي مختلف توليد شده است. طرز كار فر پيتزا ريلي بسيار ساده مي باشد، در حقيقت دماي داخل فر معمولا بين ۲۹۰ تا ۳۲۰ درجه سيلسيوس قابل تغيير است. براي آماده سازي پيتزا تنها لازم است بشقاب پيتزا را از دهانه ي پشتي وارد فر كرده و در اين صورت ريل ها شروع به حركت خواهند كرد. بعد از حركت ريل و رسيدن پيتزا به نقطه ي پايان ميتوانيد آن ها را از فر خارج نماييد.

فر پيتزا گردان

اين فر نيز از جنس استيل و داراي درب هاي شيشه اي است، فر پيتزا گردان ميتواند پيتزا را در مدت ۵ دقيقه آماده نمايد.

 

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد