ظروف پیتزا در مدل های مختلف با شکل های مربع، قالب پیتزا مستطیل و مثلث تولید شده و این باعث تنوع در پیتزای سرو شده خواهد شد.
یک قالب مناسب باید دارای روکش تفلون بوده تا خمیر پیتزا به ظرف نچسبد، از طرف دیگر باید به نوعی ساخته شده که پیتزا به صورت یکنواخت پخت شده و بتوانید پیتزایی ترد و خوشمزه آماده کنید.
یکی از مهمترین تفاوت های سنگ پیتزا با قالب پیتزا در این است که سنگ پیتزا میتواند خمیری تردتر آماده نماید، سنگ سرامیک یا کوردیریت که دارای سطح متخلل است از جمله قالب های مناسب پیتزا است، در واقع تخلخل سنگ رطوبت خمیر را جذب کرده و این امر باعث می شود خمیری ترد آماده کنید.
مقایسه خمیر پهن کن چکشی و غلتکی
حالا که با انواع خمیرپهن کن ها آشنا شده اید خوب است که بدانید که اصلی ترین تفاوت های بین خمیر پهن کن چکشی و غلطکی چیست، در ادامه مهمترین فرقها را برای شما آورده ایم:
عملکرد
اولین تفاوت بین این دو نوع خمیر پهن کن در عملکرد و طرز کار دستگاه خمیر پهن کن پیتزا است، دستگاه های چکشی با دارا بودن چکش های متحرک به آرامی خمیر را فشرده کرده و با ضخامت دلخواه برش می زنند و در مدل های غلتکی با وجود یک جفت غلطک چرخان خمیر بین غلتک ها فشرده و پهن خواهد شد.
اجزای اجاق پلوپز زمینی
همانطور که اشاره کردیم یکی از تجهیزات مهم و کاربردی در هتل، بیمارستان، تهیه غذا، کترینگ، پادگان و… اجاق های پلوپز صنعتی است، از این اجاق ها برای پخت انواع غذا در حجم بالا استفاده می شود. در واقع این اجاق های صنعتی می توانند حرارت یکنواختی را به غذا منتقل کنند تا بتوانید انواع خورشت و برنج را آماده کنید. این اجاق ها قابلیت اتصال به گاز شهری و کپسول را داشته و با رعایت نکات ایمنی ساخته شده پس می توانید با خیالی آسوده در کسب و کارهای مختلف از آن استفاده نمایید.
توان مصرفی این دستگاه 37 کیلو وات بوده و با برق تک فاز شهری 220 ولت کار میکند؛ از آنجایی که خمیر پهن کن پیتزا 30 سانت به صورت رومیزی طراحی شده میتوانید به راحتی آن را بر روی میز قرار داده و در فضاهای کوچک از آن استفاده نمایید. این دستگاه ابعادی به طول 55 ، عرض 78 و ارتفاع 80 سانتی متری داشته و وزن آن 34 کیلوگرم است.
- ۳ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر